Camperpark N205, Greater Amsterdam

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Wij heten u van harte welkom op de beste locatie voor een bezoek aan Haarlem, Amsterdam, Keukenhof en Zandvoort. Aan het terrein is een bushalte (lijn 300 Connexxion) die u elk 8 minuten naar Haarlem brengt. Van daaruit bent u in 15 minuten met de trein op Amsterdam-Centraal.

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Douche

Henkjansen141056

2 dagen geleden

mooie plekjes en ruim zicht over het terrein 24 € staanplaatsen en 1 € douchen stroom is 4 € volgens mij maar heb het vandaag en morgen niet nodig 4en 5 maart volop zon

Mooie plek. Vriendelijke beheerder. Moesten door omstandigheden eerder vertrekken. Beheerder per mail hiervan in kennis gesteld. Kregen "teveel betaalde" nacht teruggestort op onze rekening.

Zeer aangename camping, €26 voor 24 uur met elektriciteit. De meneer bij de receptie is erg vriendelijk, spreekt Frans en geeft goede tips voor bezienswaardigheden. We fietsten naar Haarlem (perfect, ongeveer 7 km over een fietspad) en namen vervolgens een bus vanaf de camping, 200 meter verderop, gevolgd door een trein van station Haarlem naar station Amsterdam. Buskaartjes kosten €3,50 met creditcard en €11,90 retour. Een echte aanrader! 👍

Floriadepark 101

2141 ZZ, Haarlemmermeer, Nederland

Locatie host

Lees verder

Centraal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden - route op de N205, afslag Vijfhuizen, daarna eerste afslag links en weer links op de rotonde - gedenkteken MH17 200m - 60 stroompunten - snelbus [de Zuidtangent] voor het camperpark - verkoop OV-kaart - fietsverhuur - tijdens Mysteryland gesloten [zie website] - Keukenhof/Lisse 10km - centrum 6km