leuke camping voor gezinnen. Wij stonden hier met onze kleinkinderen die zich super hebben vermaakt. ook 2 dagen een trekkershut gehuurd voor onze dicht. Alles zeer netjes onderhouden en schoon.
een mooie camping, sanitair netjes. veel voorzieningen, waaronder restaurant, zwembad. plekken op comfortplaats of camperplek. in een weekend hier gestaan, s'avonds wel enigInzins rumoerig, 1 avond luide "haak in" muziek, de andere avond luide karaoke vanuit de vaste staanplaats hoek. je moet er maar van houden. Als je dit niet erg vindt, dan kun je er best vertoeven, mooie afwisselende omgeving.
lees meereen heerlijke plek voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen heerlijk zwembad en overdekte speeltuin het ontvangst was gezellig leuke meiden aan de Bali broodjes service en een gezellig restaurant met leuke bediening sanitair prima
lees meerSchoolbosweg 10
8141 PX, Heino, Nederland52° 26' 23" N