Campererf Kweetal

• Honden toegestaan

g

groenwijk

okt 2025

Alles (reserveren, betalen, informatie over route, etc.) is hier perfect geregeld. Sanitair schoon en prima camperplekken, ook geschikt voor in de herfst en winter. Tijdens de zomer is de camping ook open.

C

Ceescamper1952

okt 2025

voor het sanitair 5 sterren, de plekken op de verharding zijn krap en er is best veel verkeersgeluid. De CP is mooi gelegen zeker om Gorinchem te bezoeken. Wij hadden gereserveerd en vooraf betaald dus wij hoefden ons niet te melden maar vervolgens hebben we de eigenaren ook niet gezien helaas. Wij betaalden 38 euro voor 2 nachten incl. stroom en douchen. Wandelen met de hond is goed mogelijk vanaf de CP

roelthies

sep 2025

Wat een schitterende locatie sanitair word perfect schoon gehouden door een zeer vriendelijke mevrouw echt een aanrader grote plaatsen en een hele vriendelijke enthousiaste eigenaar genomineerd als duurzaamste camping zou helemaal top zijn dat dit gebeurd en terecht wat een mooi bedrijf Top we hebben genoten.

Landscheiding 4

4209 DH, Schelluinen, Nederland

51.84681 4.91935

camperplaats bij camping (camping open van 1/04 tot 1/10) - gps coördinaten vaak moeilijk dus let op: de afslag naar het campererf aan de N216 ligt bij hectometerplaatje 3.6 - centrum Schelluinen 2,5km

SVR - Stichting Vrije Recreatie