Geclaimd door eigenaar
4.5

Locatie host
Kamperen in het Land van Maas en Waal!
De ruime kampeerplaatsen (100 m²) beschikken over 10 ampère stroom, een privé watertappunt, afvoer en verharde ondergrond, perfect voor tenten én campers.
Het sanitair gebouw ligt op steenworp afstand en biedt nette voorzieningen, afwasmogelijkheden, wasmachine, droger (tegen betaling) en een plek voor chemisch toilet.
Ons park ligt midden in recreatiegebied de Gouden Ham, op loopafstand van ons restaurant KOECK en Moeke Mooren. Zwemmen kan op het strandje en voor bootliefhebbers zijn er aanlegplaatsen en een inlaadpunt.
Kamperen met comfort én beleving!
Het park is momenteel in ontwikkeling. We zijn druk bezig met verbeteringen. De locatie is echter al helemaal af.
Wij verwelkomen u graag!!
Lees verder
Wasmachine
Blauwe Sluis 1B
6629 KK, Appeltern, Nederland

Locatie host
Kamperen in het Land van Maas en Waal!
Kamperen met comfort én beleving!
Wij verwelkomen u graag!!
Lees verder
Kampeerplaatsen op camping - de Gouden Ham - centrum Appeltern 2.8km