Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Camperveld Noordijkerveld biedt prachtige, ruime plekken waar u volop kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Onze camperplaatsen zijn ruim, zodat u altijd voldoende privacy en comfort ervaart.
Het terrein beschikt over een goed onderhouden sanitair gebouw, waar hygiëne en gemak voorop staan. U vindt hier onder andere ruime douches, nette toiletten en afwas gelegenheden. Voor hondenliefhebbers is er een uniek extraatje: een eigen hondenvriendelijk uitlaatbos van maar liefst 3,6 hectare. Hier kunt u samen met uw viervoeter heerlijk wandelen, spelen en ontspannen in een natuurlijke, veilige omgeving.
Wij hechten veel waarde aan rust, natuur en een ontspannen sfeer. Daarom is Camperveld Noordijkerveld de ideale plek voor mens en hond.
Lees verder
Lozen cassettetoilet