Camping de Knapenhoeve

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij zijn Nico en Yvonne Knapen en wonen, samen met onze drie kinderen, al een aantal jaren op de Knapenhoeve. Voorheen was dit een rundveehouderij, maar in 2019 hebben wij de jongvee stal omgebouwd tot een gezellige horecagelegenheid.

De vele fiets- en wandelroutes door het mooie Veulen komen veelal bij ons langs. Wij bieden jullie bij de Knapenhoeve graag een rustpuntje, een oplaadpunt, een kopje koffie of een toiletbezoekje aan.

Lees verder

Fijne ontvangst, onze aanhanger met motor en fietsen mocht naar binnen , leuk terras en de mogelijkheid om wat te eten. Men werkt hard om het de gasten naar de zin te maken.

JoPiAn

sep 2022

Landelijk gelegen kleine sobere camping. Vriendelijke eigenaar die je een brochure van de camping overhandigd bij aankomst. Eén toilet en douche via een trapje bereikbaar. Door gebrek aan bomen overal satelliet ontvangst. Geen winkels in de buurt. Fietsafstand Venray 7 km.

Dela1959

jun 2022

vriendelijke mensen. mogelijkheden voor lekker te eten. heerlijke fiets omgeving. heerlijke rust, op het echte platte land. op fietsafstand van dorp Venray.

Veulenseweg 68

5814 AD, Veulen, Nederland