Boerderij Camping Nixhoeve

Geclaimd door eigenaar

• Douche

Sandra&Rolf

aug 2024

fijne rustige plek met leuk ontvangst van eigenaresse Mieke. Facilteiten douchen, toilet en afwassen zijn schoon. minpunt voor ons was een camperplek die vol met gaten zat en eigenlijk de camper niet goed kon staan. wij hadden geen wifi, omdat de wifi paal daar geen bereik had. Wel genoten van de heerlijke rust.

MartR

apr 2024

Vriendelijk ontvangst van Mieke. 2 verharde camperplaatsen. + 2 onverharde achterin met zeer weids uitzicht, echter nu te drassig. Goed sanitair speels ondergebracht in een oude srv-wagen!! Electra 16a en eigen waterpunt!

brandtje601

aug 2022

fijne plek, je kan op gras of op het harde parkeren, mooie en schone voorzieningen. Leuke uitval basis voor leuke dagtrips. leuke en gezellige eigenaren. met een warm welkom. Lekker tussen de koeien lopen, en op verzoek krijg je zelfs een rondleiding op de kaasboerderij/makerij. Je kunt zelfs je ontbijt laten bezorgen, geweldig toch...?? Dierenweide, speeltuin.. alles is er. Wij gaan hier zeker vaker heen .. Top..

Lange Pad 1

4265 TD, Genderen, Nederland