Geclaimd door eigenaar
4.5

Locatie host
Beste camperaars.
Wij, Pieter en Jacqueline zijn sinds 2023 de troste eigenaar van de knusse, hond vriendelijke camping Wad noch Meer te Anna Paulowna. De camping ligt op een van de mooiste locaties van de Noordkop in een rustige natuurlijke omgeving omringt door water.
We hebben de afgelopen winter hard gewerkt aan goede voorzieningen voor camperaars en 8 verharde plaatsen gerealiseerd. Uw reservering is inclusief douchen, water, stroom en internet. Wifi over het gehele terrein is uitstekend en we hebben verwarmde doucheruimtes.
Graag tot ziens op camping Wad noch Meer!
Lees verder

Van Ewijcksvaart 25
1761 JS, Anna Paulowna, Nederland

Locatie host
Beste camperaars.
Graag tot ziens op camping Wad noch Meer!
Lees verder
Camperplaatsen op camping -gelegen in het dorp Van Ewijcksluis 240m - Gemeente Hollands Kroon - alleen honden toegestaan - centrum Anna Paulowna 7km
1 apr t/m 1 okt
€ 22,60