Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Wij zijn een gastvrij gezin dat al jaren met veel plezier het vakantiepark aan de overkant beheert. Omdat we zo genieten van het contact met gasten en de prachtige omgeving van Het Lageveld, hebben we besloten ook dit camperpark op te starten.
Het Lageveld is een heerlijk recreatiegebied midden in het groen, met een groot strand, zwemwater, wandelpaden en uitdagende mountainbikeroutes. Een ideale plek om even op adem te komen of actief de natuur in te gaan.
We vinden het leuk om camperaars hier te mogen ontvangen en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Graag tot ziens bij Camperpark Het Lageveld!
Lees verder
Lozen cassettetoilet