Camperpark het Lageveld

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Wij zijn een gastvrij gezin dat al jaren met veel plezier het vakantiepark aan de overkant beheert. Omdat we zo genieten van het contact met gasten en de prachtige omgeving van Het Lageveld, hebben we besloten ook dit camperpark op te starten.

Het Lageveld is een heerlijk recreatiegebied midden in het groen, met een groot strand, zwemwater, wandelpaden en uitdagende mountainbikeroutes. Een ideale plek om even op adem te komen of actief de natuur in te gaan.

We vinden het leuk om camperaars hier te mogen ontvangen en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Graag tot ziens bij Camperpark Het Lageveld!

Lees verder

Rik&Mabel

1 weken geleden

Mooie plek, alleen is de stroom aan de dure kant. puntje van aandacht, de douche bij de vrouwen loopt niet goed door

m&mY925

sep 2025

Fijne camperplaats naast een mooie recreatieplas, onbemand in en uitchecken, grote plaatsen en s'nachts heerlijk rustig. Vanaf de camperplaats zijn er diverse fiets en wandel mogelijkheden. Kortom een top stek!

Igelchen0912

sep 2025

Alles was gesloten, behalve het toilet en de douche. Toch moesten we de volle prijs betalen, en we waren helemaal alleen op de camping. We vertrokken na twee uur, maar betaalden nog steeds € 22. 😠

Boomsweg 4

7645 AA, Wierden, Nederland