Buitengoed de Boomgaard

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Ontdek Buitengoed de Boomgaard, een verborgen oase dichtbij Utrecht! Als camping en camperstop verwelkomen we je graag achter de hoge dennenbomen. Kom op adem, geniet van het groen om je heen en maak gebruik van praktische voorzieningen zoals 10 ampère stroom, een camperzuil en sanitair dichtbij. Of je nu met je voeten in het gras zit, een plons neemt in de speelvijver of de dag afsluit bij ons horecapaviljoen—hier vind je rust én reuring. Ben je toe aan stads avontuur? Ons buitengoed ligt op loopafstand van het station en in 10 minuten sta je met de trein in hartje Utrecht. Of pak lekker de fiets, dan ben je er al binnen 20 minuten.

Lees verder

Cocoon24

okt 2025

weer een mooie ervaring gehad. de snelweg hoor je wel. sanitair is prima, netjes en schoon. naar Utrecht is de verbinding prima met het OV.

B

Borriecamp

okt 2025

Mooie camperplaats met goeie sanitaire voorzieningen en een mooie uitvalsbasis om de stad Utrecht te bezoeken met de fiets of de trein.

Teunannemie

sep 2025

prima camping op fietsafstand van Utrecht, wij stonden op de camperplaats waar het sanitair gebouw ook prima was, (maar een naar geurtje had, vond ik) maar iets verder lopen en je hebt een groot nieuw sanitair gebouw met luxe grote douches mooie fietsomgeving, de Utrechtse heuvelrug

Parallelweg 9

3981 HG, Bunnik, Nederland

52.06061277 5.1993818

Locatie host

Lees verder

Camper- en kampeerplaatsen op stads camping - feestdagen in het voorjaar gelden als hoogseizoen [zie website] - melden bij receptie of via de intercom - aankomst na 17:00 of na 20:00 kan door middel van doorgeven kenteken - kinderboerderij - fietsverhuur - let op camping gesloten op 1-11, camperplaatsen nog boekbaar - centrum Bunnik 1km