Trollstigen Camping & Gjestegård

• WiFi

3.4

-robje

jul 2025

prima om een nachtje te blijven en de volgende ochtend de pas te rijden. het is wel een beetje zooitje ongeregeld daar maar als je staat sta je. faciliteiten zijn prima maar konden beter, leuk souvenir winkeltje hebben ze wel. het ontbijt is lekker en goed maar pas vanaf 9.30, en dan kan je je ontbijt om 10.00 verwachten, we waren hierdoor later de pas op dan verwacht. de camping zelf was qua geluid lekker rustig

DaMaGlip

jun 2024

Camping zonder gedragsregels ! Wij stonden in eerste instantie met de camper rustig. Binnen enkele uren stroomde de camping vol met luidruchtige figuren die mee deden aan een rally (95 auto’s). Tot half 3 in de nacht hebben we in de (muziek) herrie gezeten ! Camping had ons niet geïnformeerd over dit alles.

Wohnmobilfahrer1965

mei 2024

Waren hier op 2 mei 2024. Nog steeds gesloten. Omdat de pas nog gesloten was. Wat heeft de camping met de pas te maken? We wilden gewoon overnachten en niet naar de pas gaan. Wijzig de openingstijden vanaf half mei, wanneer de pas open is. Hartelijk dank voor niets.

Primær Fylkesveg 63 550

6300, Åndalsnes, Noorwegen

tussen de bergen - ongeveer 5 km van Trollstigen - centrum 12 km

NOK 400,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!