Skoganvarre Turist & Camping

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

1.5

derond59

jun 2024

nette camping maar geen afgesloten douches. bij de wc's is een ruimte afgescheiden door een douchegordijn, waarachter 2 douches gescheiden door enkel douchegordijnen. Jouw douchewater loopt dus gewoon in nagenoeg de hele doucheruimte

roma57

jun 2024

1 Ster voor het schone (maar ouderwetse) sanitair. Douches zijn gescheiden middels douchegordijn ! Het merendeel van de genoemde faciliteiten zoals zwembad, supermarkt, watertappunt, golf, etc. hebben wij niet kunnen ontdekken. Zelfs water lozen bleek niet mogelijk, waardoor 2 van de 4 campers die er tijdens ons verblijf stonden, gewoon op de plaats de tank openzetten. En dit alles voor de hoofdprijs van NOK 450 per nacht ! Advies: doorrijden !

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Skoganvarreveien 2593

9722, Noorwegen

Skoganvarre Turist & Camping biedt zwembad, golf, supermarkt, speeltuin, jachthaven, veiligheidsmaatregelen, verlichte ruimte, verhard oppervlak, lozen afvalwater, watertappunt, elektriciteit, toiletvoorzieningen, douches, wasfaciliteiten, WiFi, honden toegestaan, rolstoelvriendelijk, broodjesservice, fietsverhuur en een klein winkeltje.

15 jun t/m 16 jun

€ 35,00 - € 50,00

(NOK 450,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!