3,87van 5
  • augustus 2023

Prima terrassencamping met prachtig uitzicht. toiletgebouw met 4 zeer ruimetoiletten, waarvan 2 met een douche en een invalidentoilet. we hebben heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant.

• juli 2023

• mei 2023

Heel vriendelijk ontvangen. CP voor 1 nacht met stroom betaalde we 300 NOK Sanitair/douche is groot, netjes en zeer schoon. Camping ligt redelijk dichtbij de E6, maar we hadden er nauwelijks last van. Prima plek voor een nacht

Kees&Odile

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 19 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,87van 5
  • augustus 2023

• juli 2023

• mei 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Lapphaugen Turiststasjon