Solvorn

• Douche

3.9

Geeske2023

jun 2025

Prima plek voor 1 nacht. Je kunt alleen contant betalen en omdat wij geen NOK hadden, mocht dat met €30. Er is 1 badkamer met douche en wc, waarvan zodoende maar 1 persoon tegelijk gebruik van kan maken. Wel schoon en lange elektrakabels zodat de ook wat verder van het gebouw elektra hebt. Loopafstand naar de ferry naar het staafkerkje. Stel je daar niet al te veel bij voor en toegang is 150 NOK. Ferry gaat 1x per uur en dat is haalbaar.

Geweldige locatie, geweldige ruimte, supervriendelijke huisbaas, schone autowasstraten en alles was perfect. Als we weer in de buurt zijn, komen we hier zeker terug. 😀👍 Hartelijke groeten en bedankt.👍

Warm welkom, prachtig uitzicht, rustige ligging en de lekkerste appels die ik ooit heb geproefd. Wij betaalden 300 NOK voor één nacht inclusief stroom en douche. De douche en het toilet bevinden zich in een hut direct ter plaatse. Alles zeer schoon en ruim. Ideaal gelegen voor een bezoek aan de staafkerk. Helaas was alles in het dorp al gesloten omdat wij hier eind september waren. In de zomer is dat zeker anders.

Gamlevegen 23

6879, Solvorn, Noorwegen

bij een boerderij met uitzicht op de fjord - centrum 200 m

€ 25,00 - € 35,00

(NOK 300,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!