@Geeske2023
Prima plek voor 1 nacht. Je kunt alleen contant betalen en omdat wij geen NOK hadden, mocht dat met €30. Er is 1 badkamer met douche en wc, waarvan zodoende maar 1 persoon tegelijk gebruik van kan maken. Wel schoon en lange elektrakabels zodat de ook wat verder van het gebouw elektra hebt. Loopafstand naar de ferry naar het staafkerkje. Stel je daar niet al te veel bij voor en toegang is 150 NOK. Ferry gaat 1x per uur en dat is haalbaar.
Prachtig gelegen kleine camping. Vriendelijke ontvangst en op loopafstand van het vikingdorp dat de moeite waard is. Wij hadden super goed weer en hebben er een extra dag gestaan om te relaxen op het gras. Wasmachine en droger die ook echt droogt voor 50NOK. Sanitair is eenvoudig: per sekse 2 wc's en 2 douches zonder haakjes en 3 wastafels. Allen heel schoon.
Grote camping, waar de campers vrij dicht bij elkaar staan op gravelplaatsen. Wij hadden het geluk dat er naast de receptie (dichtst bij de weg) nog een wat kleiner terein vrij was waar we op de hoek konden staan. Zo hadden we behoorlijk wat privacy en geen last van de weg. Sanitair was ruim en schoon en we betaalden inclusief stroom 510 NOK. Douchemuntjes zijn te koop voor 15 NOK voor 4 minuten. OV naar Bergen duurt 1 uur.
We hebben er heerlijk rustig en vlak gestaan met onze camper van 7m. Mooi groen terein. Sanitair stelt niet veel voor, maar is functioneel. Douche zonder muntjes en prima straal. Vriendelijke eigenaresse, waarbij je aan de deur met pin kunt betalen. Wij betaalden 290 NOK inclusief stroom.
Prima plek voor een eerste nacht vanaf de veerboot. Groot grasveld met elektra, waarop je zelf je plek kunt kiezen. Wij stonden er met ongeveer 8 andere campers, maar wel een meter of 30 bij ons vandaan. Heel ruim dus. De voorzieningen zijn beperkt, maar dat was gezien de lage bezetting geen probleem. Stel je er gewoon op in dat het wat primitief is. We konden met pin afrekenen bij de vriendelijke boer die 's avonds zijn ronde deed.
Het sanitair is inderdaad geweldig, maar de ligging vonden wij niet prettig. Namelijk direct naast een doorgaande, drukke weg. Weinig groen op de camping en vooral gravel. Dat heeft zijn voordelen, maar sfeervol is het niet. We wilden 2 nachten blijven om te wassen, maar door de ligging naast de drukke weg zijn we na 1 nacht vertrokken.
Wie van rust en privacy houdt, kan deze camping beter overslaan. Aan het eind van de dag stroomt het vol (met veel Nederlanders) en wij vonden het begin juni al te druk. Het sanitair is sober, maar pluspunt is dat je ongelimiteerd mag douchen. Het is dat we moesten wassen, anders waren we omgedraaid. Er is een droger, maar die verwarmt alleen maar, de was komt er nat uit.
4 juni 2025: Voor een camper met stroom betaalden we 400 NOK, douche inbegrepen. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar die nog wat reistips gaf. Ruime camperplaatsen, waarvan 2 direct aan het water. Wasmachines tegen betaling en nieuw, schoon en ruim sanitair met wastafels in de wc-hokjes. Douches met schuifdeuren, zodat je spullen niet nat worden. Zelfs een overdekt zwembad en winkeltje. Veel vaste staanplaatsen en aan rustige weg.
In een woord: wegblijven! Het is een groot terrein met vrijwel uitsluitend vaste plaatsen met bedenkelijk volk. De bouwsels die er staan verkeren in erbarmelijke staat en er zijn geen regels, dus overlast. Het lijkt wel een stortplaats en een terrein waar mensen komen die elders niet geaccepteerd worden. Het sanitair is in slechte staat en er is geen raam of ventilatie. En daarvoor moesten we 395 SEK betalen.
Groot terrein waar voornamelijk vissers staan. Wij hadden een heel ruime plek (niemand om ons heen in een straal van 50m) onder de dennen. Wel muggen, maar dat is vrijwel overal. Net sanitair en je mag zelf je plek uitzoeken. Supermarkt vlakbij en je kunt met bankkaart betalen.
Heel groot terrein pal in de zon. Campers in rijen opgesteld met stellen ervoor geparkeerd die de hele dag in de zon liggen de bakken. Wij veertigers, haalden de gemiddelde leeftijd drastisch omlaag. Voor ons duidelijk niet de ruimtelijke natuurcamping waar wij van houden. Sanitair was wel talrijk, netjes en schoon. Rivier maakt behoorlijk herrie en is ijskoud met een sterke stroming. Geen zwemwater dus.
Wij zijn direct omgedraaid, omdat dit voor ons het schrikbeeld van een camping is. Open veld in de zon, plaatsen met lint afgezet keurig in een rij en zij aan zij met je buren. Voor de caravans en campers stellen die liggen te bakken in de zon. Nee, niks voor ons. De kwaliteit van de diensten en faciliteiten hebben we uiteraard niet kunnen beoordelen.
Mooie ligging en wij vonden nog een rustig plekje op de terrassencamping. Echter kwam de 2e nacht een luidruchtige groep vissers en campingeigenaar greep niet in, enkele gasten gelukkig wel. Sanitair is vernieuwd, maar beetje provisorisch. Wij stonden er 2 nachten en in die tijd werd het niet schoongemaakt. Ze waren duidelijk of niet klaar voor het hoogseizoen dat over 2 dagen begint
Nederlandse eigenaren en dat merk je: alles keurig verzorgd, netjes en schoon. Daardoor wel een ontmoetingsplek voor Nederlanders, maar dat vonden wij niet hinderlijk omdat wij nog voor het hoogseizoen daar waren en dus de ruimte hadden. Mooi gelegen tussen de sparren en wandelmogelijkheden vanaf de camping. Zwemmeer en supermarkt vlakbij. Hou rekening met slechts 4 min. douchetijd met 1 muntje en een drukbezette wasmachine.
Prima voor een nacht. Het was aardig bezet voor deze tijd van het jaar, maar we hadden geluk met een plaats direct aan het water. Heel aardige eigenaar die speciaal voor ons heeft gekookt. Sanitair was oké, alles afgesloten met een sleutel. Minpuntje is dat het een smalle camping is die direct aan de weg ligt, maar daarvan hebben we 's nachts geen last gehad.
Vier sterren voor de prachtige ligging midden in de natuur. Wij stonden 1 dag alleen en de 2e dag met 2 andere gasten, maar niet dicht op elkaar. Zwem meertje bij de camping en wandelroutes van 4 en 10km vanaf de camping. Sanitair laat te wensen over, alleen cash betaling mogelijk. Vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Prima voor 1 nacht. Zelfs in het voorseizoen al vol, maar dat komt door alle vaste plekken/gasten. Lastig toegankelijk door 2 slagbomen die middels een telefoontje aan de eigenaar geopend kunnen worden. Er is geen duidelijke entree, dus als je denkt dat je fout zit op een pad achter een boerderij/loods dan zit je goed. Sanitair verouderd, maar schoon.
In onze periode rustige camping, maar de gasten die er verbleven waren allemaal arbeiders die er voor lange tijd stonden. Ze lieten het sanitair vies achter en gezellig was het ook niet. Het stikte van de muggen, waardoor we niet buiten konden zitten. Nabij spoorlijn waar we geen last van hadden. Eenvoudig met OV Linköping bezocht, maar de binnenstad viel erg tegen. Het enige wat de moeite waard was was het Gamla openluchtmuseum