Draucamping Sachsenburg

Geclaimd door eigenaar

Mieke198

okt 2025

Fijne camping voor onze kindjes, zonder dat we veroordeeld zijn tot een echte familiecamping. buitenspeeltuin en binnenspeelruinte. het zwembad in de buurt was prachtig, helaas wel erg koud begin september. Wel pal naast het voetbalveld, prima verder, maar niet heel sfeervol. Supernet en ruim toiletgebouw, super ruime douches. Dat was echt heel fijn. De wasmachine heeft wel even een handleiding.

ahornvej

jul 2025

Fijne camping. Bij aankomst buiten kantoortijden (17.30 uur) neemt u gewoon een vrije plaats in en checkt u later in. Reserveren is een goed idee. Veel plaatsen zijn klein. Er zijn ook grotere plaatsen (onze staanplaatsen zijn 9 meter lang). Goede wandelroutes, supermarkt en restaurants in de buurt van de camping.

Wat een leuke camping, zeer gemoedelijk! mooie ruime plekken, zeer nette sanitair. zwembad is net buiten de camping echt prachtig bad. Als je de camping afloopt is er een supermarkt die zeer uitgebreid is. Ook is er een gezellig pleintje met cafe/ pub. ook verschillende gasthofen. wij hebben gegeten naast de pub in de hoek met gele parasols. Eten wad heerlijk en betaalbaar. Wij komen zeker terug op deze camping.

Ringmauergasse 8

9751, Feistritz, Oostenrijk

Camping aan rivier - veel speelmogelijkheden voor kinderen - zwembad gratis en nabij - centrum 500m

1 mei t/m 18 okt