@ahornvej
Juni 2026
Een echt terras zoals we het graag zien. Goed georganiseerd en goed onderhouden. Veel mensen hebben hun reservering geannuleerd. Er kunnen maar 10 plaatsen gereserveerd worden. Aanstaande donderdag eind juni zijn er nog veel vrije plaatsen, zelfs om 22.00 uur. Op loopafstand van de prachtige oude stad.
Mooie, rustige plek. Voldoende ruimte.
Sitecode: 19070
Een fijne plek vlak bij de stad. Goed boekingssysteem via de website. Goed idee om vooraf te reserveren. Eenvoudig maar fijn en gemakkelijk. faciliteiten voor emotioneel grijswater
Erg leuke plek, maar je moet wel van tevoren reserveren. We kwamen om 15.00 uur aan op 10 oktober en het was helemaal volgeboekt voor het weekend - en het weekend erna.
Fijne plek in een erg mooie omgeving. Erg aardige mensen en een redelijke prijs. We betaalden 195 DKK / 26 euro voor twee personen in een grote camper.
Land kan de plek niet vinden. Geen signaal en de coördinaten waren van een privéwoning.
Echt een fijne plek. Online inchecken of inchecken bij de receptie. Grote plaatsen van 120 m² voor langere verblijven of kleinere plaatsen van 60 m² voor korte verblijven. Onze camper is 9 meter lang en we konden de kleine plaatsen gebruiken. Broodjesservice en ontbijtrestaurant. Mooie omgeving voor wandelingen of fietstochten. Restaurants in de buurt
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Fijne camping. Bij aankomst buiten kantoortijden (17.30 uur) neemt u gewoon een vrije plaats in en checkt u later in. Reserveren is een goed idee. Veel plaatsen zijn klein. Er zijn ook grotere plaatsen (onze staanplaatsen zijn 9 meter lang). Goede wandelroutes, supermarkt en restaurants in de buurt van de camping.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden