@ahornvej
Sitecode: 19070
Een fijne plek vlak bij de stad. Goed boekingssysteem via de website. Goed idee om vooraf te reserveren. Eenvoudig maar fijn en gemakkelijk. faciliteiten voor emotioneel grijswater
Erg leuke plek, maar je moet wel van tevoren reserveren. We kwamen om 15.00 uur aan op 10 oktober en het was helemaal volgeboekt voor het weekend - en het weekend erna.
Fijne plek in een erg mooie omgeving. Erg aardige mensen en een redelijke prijs. We betaalden 195 DKK / 26 euro voor twee personen in een grote camper.
Land kan de plek niet vinden. Geen signaal en de coördinaten waren van een privéwoning.
Echt een fijne plek. Online inchecken of inchecken bij de receptie. Grote plaatsen van 120 m² voor langere verblijven of kleinere plaatsen van 60 m² voor korte verblijven. Onze camper is 9 meter lang en we konden de kleine plaatsen gebruiken. Broodjesservice en ontbijtrestaurant. Mooie omgeving voor wandelingen of fietstochten. Restaurants in de buurt
Fijne camping. Bij aankomst buiten kantoortijden (17.30 uur) neemt u gewoon een vrije plaats in en checkt u later in. Reserveren is een goed idee. Veel plaatsen zijn klein. Er zijn ook grotere plaatsen (onze staanplaatsen zijn 9 meter lang). Goede wandelroutes, supermarkt en restaurants in de buurt van de camping.
Gesloten
We zijn helemaal naar deze plek gereden. Er waren genoeg plekken vrij. We gingen naar binnen om in te checken, maar de manager liet ons niet parkeren, omdat we maar één nacht wilden blijven. Twee nachten daar wel, maar niet als we maar één nacht zouden blijven. Terug in de auto wilden we bekijken wat we dan zouden doen, maar de manager kwam en vroeg ons om de auto te verplaatsen. Erg onvriendelijk.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar. De camping is voor permanente kampeerders. Maar ze hadden een mooi veld voor campers. Ruimte op een groot, breed grasveld.
Mooi plekje. Leuke en interessante vintage winkel ter plaatse.
Zeer vriendelijk personeel. We zijn 9 meter en kwamen bijna niet binnen. Ik zou het de volgende keer hier niet doen.
Goed, eenvoudig en schoon. Centrum makkelijk te bereiken met de bus. Zeer behulpzaam personeel hielp bij het verkrijgen van gratis dagkaarten voor bus-, tram- en bootlijnen.
In principe gewoon goede AC-tussenstop met gratis 6A-elektriciteit. Dichtbij klein dorpje met enkele restaurants.
Prima
Erg vriendelijk. Let op de 3,8 meter hoogte vlak voor CP en 3,1 meter hoogte eerder komen uit het zuiden.
Mooi gebied met ruime plaatsen. Op loopafstand van het stadscentrum.
de ruimte is erg klein. er stond een camper op het terrein, dus we konden het terrein helemaal niet op. er is helemaal geen plaats voor 8 campers en al helemaal niet voor lange. wij meten 9,5 meter en konden niet naar binnen.
Mooie rustige plek. Gratis stroom, maar deze is in slechte staat. 10A te verdelen over 4 campers. We konden niet eens een kop koffie zetten.
Goede locatie. Leuke plek maar de eigenaar is zeer onvriendelijk. we vertrokken een dag eerder dan verwacht
Erg mooie plek. Schoon en netjes. Zeer mooie omgeving. Mooie wandeling rond het meertje (1 km lopen). Zeer vriendelijke eigenaren. Een beetje smal als je met een grote camper rijdt (7,5 t 9,5 meter lang)
Leuke en ontspannende Stellplatz. Broodjesservice bestellen via eigenaar. bijv. 4 stuk brood en 2 cakes voor 40 DKK. Eigenaar voegt dan gratis eieren toe voor elke persoon. Vriendelijke eigenaar
Superservice.
Openbare parkeerplaats. Mooie omgeving. 2 toiletten. 2 open haarden. Goede mogelijkheden voor een wandeling. Heel plaats.
Leuke plek aan het meer. Toilet gaat niet uit. Wifi werkt niet.
Bekroond met Stellplatz van het jaar in Zweden in 2017. Geweldige natuur. Prima voorzieningen. Geschikt voor grote camper's. Dit is hoe een Stellplatz zou moeten zijn.
Leuke plek met EENVOUDIG toilet / bad. Maar extra volwassen kinderen zijn veel te duur. We betaalden 200 DKK voor 2 volwassenen en 2 volwassenen. Dat is veel te veel voor zo'n eenvoudige cp.
Geweldige en veilige locatie voor een bezoek aan Pisa. Slechte WiFi. Kleine plaatsen, maar lang genoeg voor 7,5 meter RV. Duur: 2 volwassenen en 2 kinderen ouder dan 12 jaar en camper 63 € voor een nacht in juli.
ALLEEN WiFi bij servicegebouw. Als ik volledige WiFi gebruik, geef ik meer sterren. Eigenlijk heb ik de internetservice gefilterd omdat ik er wat nodig had, dus erg teleurgesteld. Mooie en schone faciliteiten. Moeilijk om de juiste weg te vinden. Vriendelijk personeel.
WiFi NIET beschikbaar op de camping. ALLEEN bij de receptie. Anders zoals beschreven. Mooie omgeving in de bergen. Goed toilet en bad. Kleine steile heuvelwegen om er te komen.
Het wint op locatie. Makkelijk om zelfs lange RV te parkeren. Maak pure reiniging van toilet en douche.
Geweldige site. Een hobbelige weg duurt 500 meter door het bos. Vriendelijk personeel. Restaurant met Wiener schnitzel.