EuroParcs Hermagor - Nassfeld

• Wasmachine

• Vuilnisbak

Pieter040

jul 2025

Prima camping vol Nederlanders. Weinig privacy en je kunt iedereen verstaan. 😁 Faciliteiten prima en schoon. Mooie zwembaden, vooral het natuurbad is een goede aanvulling op het niet al te grote buitenbad. Met onze 3 tieners betaalden we €90/dag. Na 2 dagen was het voor ons goed en zijn we Italië ingereden.

Osselman

jul 2024

Deze camping maakt nu ook deel uit van Europarcs. Zijn spontaan komen aanrijden maar na 20u was de receptie dicht. Met een beetje geluk kan je wel gratis achter de receptie parkeren maar luidruchtig vanwege drukke weg en trein. Camping was overvol, de ´ruime´ plekken zoals eerder beschreven kloppen dus niet. Als je op zoek bent naar het typische Oostenrijk laat je deze best links liggen.

Dun86

jul 2022

heerlijk! sanitair super schoon! prima zwembad voor verkoeling. onze kids hebben zich er super vermaakt. indoor speeltuin erg leuk. veel Nederlanders gezellig! aanrader. wij verbleven 2 nachten op doorreis naar Slovenië en Kroatië.

Obervellach 15

9620, Hermagor-Pressegger See, Oostenrijk

Diverse kampeerplaatsen op vakantiepark - ook plaatsen op de parking - zie voor exacte prijzen de website - centrum Obervellach 60m

ACSI - Campingcard