@Pieter040
- 1993
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Minimalistische maar nette camping direct aan zee. Mogelijkheid om een bootje in het water te laten liggen. Zadar is mooi en zowel over water als over de weg goed te bereiken. Diverse supermarkten op loopafstand. Eenvoudig maar schoon sanitair. Stroom en wifi zijn inclusief en werken naar behoren. We konden zelfs de airco en waterkoker tegelijk gebruiken. Zoals overal aan zee vinden we de prijs voor ons gezin van 5 hoog.
Juli 2026
Sitecode: 101960
Prima camping in een prachtige omgeving. Lekker meer om te zwemmen, suppen en varen. Het motorvermogen voor bootjes is beperkt op 10 pk. Zeer relaxte eigenaar die ook Nederlands spreekt. Mini winkeltje voor het hoog nodige. Mini zwembad.
Geweldig dit. Een camperplek zoals het (volgens mij) bedoeld is. Persoonlijke ontvangst door hartelijke, gastvrije eigenaar. Heel gemoedelijk allemaal. Leuke plaatsen onder en tussen de bomen. Op loopafstand van de watervallen. De eigenaar biedt gratis bio groente uit eigen tuin aan, heerlijk. Enige nadeel (voor mij persoonlijk): veel Nederlanders.
Mooi (onaf) resort bij het meer. Camperplekken zijn klein, we konden onze luifel niet helemaal uitdraaien. Alles is mooi verzorgd en schoon, maar naar NL maatstaven nog niet af. Mooi zwembad, padelbaan en meer sportieve mogelijkheden. Prima restaurant. Opvallend hoe goed het personeel Engels spreekt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Wat een aparte plek, rommelig en gemoedelijk. Top restaurants in Tivat op loopafstand, net als supermarkten. Met onze integraal camper kwamen we met begeleiding van de eigenaar net het terrein op… Als je de rommel kunt negeren en het zeer basic sanitair voor lief neemt zit je eigenlijk wel goed. We betalen met 5p €35 per dag incl stroom.
Geweldige locatie. Voor Kroatië niet te duur, wij betaalden voor 5p en ons bootje 70 per dag. Een bootje geeft een extra dimensie aan deze locatie. Met een sup kun je al veel hele mooie plekjes bereiken, maar met de boot echt heel veel. Als je geluk hebt kun je dolfijnen spotten. Het is ook heel mooi snorkelen hier. Een beetje handigheid met een grote camper is wel mooi meegenomen.
Voor Bosnië best ok. Basic. Vriendelijke ontvangst. Weinig vooruitgang sinds we hier vorig jaar waren. Je kunt warm douchen, afwassen etc. simpel in elkaar geklust gebeuren. We kregen een nummertje in ruil voor een ID. Bij vertrek omwisselen en betalen. De locatie is prima. op loopafstand van de kerk, de winkeltjes en supermarkt.
Sitecode: 161977
Waarschuwing: Met een grotere camper bijna niet te bereiken. Wij waren er gisteravond en er was geen camper of plaats voor een camper te zien.