Camping Reautschnighof

• Stroom

Brilouleo

aug 2023

We kwamen aan bij de ingang van de camping, de receptie was gesloten, er stond een nummer vermeld. Ik bel, de eigenaar vertelt dat hij op zondag niet werkt Ik vraag hem of we ons toch kunnen vestigen? Hij antwoordt dat er geen plaats meer is, de grap dat we voor het veld stonden en dat er plekken genoeg waren, iets waar ik hem op wijs door te vertellen dat het alleen voor de nacht was. Nee, het duurt maar minimaal 5 nachten. Waardeloos

OscarRapace

aug 2023

Zondag "gesloten", minimaal vijf nachten, we knijpen onszelf! Ter plaatse krijgen we (aan de telefoon) te horen dat de camping vol is terwijl we het tegendeel zien, met andere woorden: we zijn niet welkom...ongelooflijk... We zullen nooit meer teruggaan naar deze plek!

Bella-Bella

jun 2023

Helaas was niemand die reageerde op onze komst en zijn daarom doorgereden naar camping Reichmann. Nee, dit is niet waar we bedoelen. Een camp met oude troep caravans. Tevens mag je met de hond niet naar het meer. Dussssssss....1 nachtje blijven en doorrrrrrr

Reauz 4

9074, Reauz, Oostenrijk

Kleine camping bij klein meertje - broodjesservice - gelegen tussen Klagenfurt en Keutschach -

1 mei t/m 30 jun