Prima camping. Beheerder zeer vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke pizza's gegeten.
Kleine camping, redelijk rustig. Volgepropt met campers. wel stroom, geen water op de plek. Sanitair stinkt nogal en is verouderd. Ik had gereserveerd voor twee nachten, maar bij aankomst wordt verteld dat er maar voor een nacht plek is. Niet netjes, wel prima want we hoeven hier geen twee nachten te blijven. Als je een alternatief hebt, zou ik daar naartoe gaan.
lees meerKleine eenvoudige camping. Zeer vriendelijk. Verouderd sanitair maar schoon. Prijzen €28 inclusief toeristenbelasting en stroom. Douchemuntjes a €1 voor 5 minuten. Prima uitvalsbasis basis voor bezoek aan Salzburg. Bus stopt aan de doorgaande weg.
lees meerJakobistraße 30
5321, Habach, Oostenrijk47° 48' 55" N