@Kreuschi
- 2018
- Buscamper
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

14 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

De plaats is prachtig gelegen direct aan de Oder op een weilandgebied. Het sanitair bevindt zich in 2 containers en is zeer schoon. Er is elektriciteit, water en chemische afvoer. Te duur voor 120 zloty per nacht.
Een zeer mooi aangelegde camping, vanwaar je snel naar het oude centrum loopt. De plaats is in terrassen aangelegd en de sanitaire voorzieningen zijn erg nieuw en schoon. De ontvangst was Duitstalig en zeer vriendelijk. Er is een nieuwe supermarkt recht tegenover. De prijs voor 2 nachten 57 euro is redelijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Dit is een hele leuke camping in het Zittauer gebergte direct aan het Olbersdorfer Meer. We werden zeer hartelijk ontvangen en konden onze eigen parkeerplaats uitkiezen, zeer ruime parkeerplaatsen op de weide, elektriciteit en drinkwater lagen vlak naast ons. Het sanitairgebouw is erg nieuw en comfortabel en zeer schoon. Je krijgt een chipkaart voor de slagboom en het sanitairgebouw, waarmee ook je douchetijd wordt afgerekend.
6 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Aangezien we onderweg naar huis zijn, zijn we de afgelopen 2 nachten hier op de camping geweest en werden we zeer vriendelijk ontvangen. De stoelen zijn vrij te kiezen en er zijn geen grenzen, je kunt dus staan zoals je wilt. Een deel van de sanitaire voorzieningen is wat ouder, maar er is ook een nieuw sanitairgebouw en alles is zeer schoon. Het restaurant is zelfbediening. De kiosk heeft alles wat je nodig hebt en het is elke dag vers
15 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een geweldige terrassencamping aan de prachtige Perlsee. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en bij de receptie kunt u broodjes bestellen. Het sanitair is zeer schoon en modern. Er is een kiosk en een restaurant met uitzicht op het meer. De service in het restaurant was ook erg vriendelijk en het eten was geweldig.