@Kreuschi

Partners
2011

De plaats is prachtig gelegen direct aan de Oder op een weilandgebied. Het sanitair bevindt zich in 2 containers en is zeer schoon. Er is elektriciteit, water en chemische afvoer. Te duur voor 120 zloty per nacht.

Een zeer mooi aangelegde camping, vanwaar je snel naar het oude centrum loopt. De plaats is in terrassen aangelegd en de sanitaire voorzieningen zijn erg nieuw en schoon. De ontvangst was Duitstalig en zeer vriendelijk. Er is een nieuwe supermarkt recht tegenover. De prijs voor 2 nachten 57 euro is redelijk.

Dit is een hele leuke camping in het Zittauer gebergte direct aan het Olbersdorfer Meer. We werden zeer hartelijk ontvangen en konden onze eigen parkeerplaats uitkiezen, zeer ruime parkeerplaatsen op de weide, elektriciteit en drinkwater lagen vlak naast ons. Het sanitairgebouw is erg nieuw en comfortabel en zeer schoon. Je krijgt een chipkaart voor de slagboom en het sanitairgebouw, waarmee ook je douchetijd wordt afgerekend.

Aangezien we onderweg naar huis zijn, zijn we de afgelopen 2 nachten hier op de camping geweest en werden we zeer vriendelijk ontvangen. De stoelen zijn vrij te kiezen en er zijn geen grenzen, je kunt dus staan zoals je wilt. Een deel van de sanitaire voorzieningen is wat ouder, maar er is ook een nieuw sanitairgebouw en alles is zeer schoon. Het restaurant is zelfbediening. De kiosk heeft alles wat je nodig hebt en het is elke dag vers

Een geweldige terrassencamping aan de prachtige Perlsee. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en bij de receptie kunt u broodjes bestellen. Het sanitair is zeer schoon en modern. Er is een kiosk en een restaurant met uitzicht op het meer. De service in het restaurant was ook erg vriendelijk en het eten was geweldig.

Wij verbleven 2 nachten op deze camping en kunnen het alleen maar aanbevelen. De ontvangst was zeer vriendelijk, de camping was goed onderhouden en het sanitair was zeer stijlvol. Het meer is direct in zicht en heeft een ligweide. Er is zelfs een snackautomaat op het strand en nog veel meer. U kunt uw broodjes bestellen bij de inschrijfbalie, waarna ze de volgende ochtend naar de parkeerplaats worden gebracht. Goede service. Er is ook een restaurant op het terrein.

Zeer mooie camping met zwembad en ligstoelen, een gemeenschappelijke ruimte, een fantastisch sanitairgebouw en een koffietentje met ontbijt en verse broodjes. U krijgt gratis de Lungau Card, waarmee u gratis met de bergbaan op en neer kunt reizen en gratis of met korting toegang heeft tot diverse plaatsen. Geweldige parkeerplaats, heel erg bedankt.

Zeer mooie, grote camping aan de Weissensee. Want je kon zelf je parkeerplaats uitkiezen en de ontvangst was heel vriendelijk. Het sanitairgebouw was erg schoon, maar helaas was er geen wc-papier. Het restaurant en de kiosk zijn gesloten, maar iedere ochtend rond 08.00 uur kwam er een bakkerswagen met verse broodjes, brood en gebak. Op vrijdag was er bij de kiosk vers gegrilde vis met salade.

Prachtig gelegen camping, op loopafstand van de zee. Er is hier een zwembad, maar helaas niet genoeg ligstoelen en parasols. Helaas stonden we naast de speeltuin, waar het laat in de avond erg luid werd. Toiletten waren een beetje verderop, maar schoon, geen wc-papier. De ontvangst was Duitstalig en supervriendelijk. We konden ter plaatse een taxi boeken en naar het prachtige stadje Chioggia (ook wel klein Venetië genoemd) rijden.

Leuke camping waar de prijs-prestatieverhouding nog steeds klopt. Prachtig zwembad met gratis ligstoelen en parasols. Het strand is vanaf de camping ook te voet of met een treintje te bereiken.

Slecht bewegwijzerde plaats. De ontvangst was heel vriendelijk, maar we kregen een plek toegewezen voor twee campers die eigenlijk maar één was, ook al was alles daar tegenover de volgende dag nog vrij. De sanitaire voorzieningen waren nauwelijks bruikbaar. Nog steeds te duur voor 25 euro per nacht zonder stroom. Het positieve aan deze plek is het prachtige kiezelstrand.

Leuke kleine camping met bar en snackbar. Sanitair schoon. Alles was aanwezig en helemaal in orde voor 26 euro per nacht. U hoeft alleen maar de straat over te steken en u staat direct op het prachtige, lange zandstrand.

Wij verbleven 3 dagen op deze camping met ACSI voor slechts 25 euro per nacht. Een zeer goede prijs voor de geweldige locatie. Sanitair wat ouder, maar schoon. Er is een minimarkt op het terrein. Het zwembad was erg leuk, ligstoelen en parasols waren gratis. Op loopafstand van het prachtige oude centrum van Vieste en vanuit de nabijgelegen jachthaven kunt u boottochten maken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Camping Villaggio is een zeer grote camping met restaurant en bar, supermarkt en zeer schoon sanitair (geen toiletbrillen en geen toiletpapier). Douchen is inbegrepen. Afwassen en afwassen alleen koud water. Op het strand zijn tegen betaling ligstoelen beschikbaar. Het zwembad is erg mooi, maar je moet betalen en de ligstoelen zijn niet gratis. Badmutsen zijn hier verplicht. Voor 2 nachten met ACSI betaalden wij 67 euro

Sitecode: 19548

Dit is echt een leuke camping, vooral als je het geluk hebt om op de eerste rij te staan met uitzicht op zee. Wij verbleven hier 4 dagen voor 100 euro met stroom. Er is een restaurant en een minimarkt. Het was hier gewoon ongelooflijk mooi.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Super leuke camping met restaurant aan het meer “Skardasko Jezero”. Er is een zwembad, vakantiehuizen, eendjes en nog veel meer... het meer ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het sanitair is erg nieuw en super schoon. Het eten in het restaurant was erg lekker en vullend. 21 euro per nacht. Vanaf hier konden we een rondleiding naar het Koma-stuwmeer boeken met een Shala River-tour voor 50 euro per persoon.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Eigenlijk een leuke plek in het centrum van Budva, strandpromenade op loopafstand en de oude stad is ook op loopafstand. Het sanitair heeft een opknapbeurt en iets meer netheid nodig. 25 euro per nacht is in deze situatie te duur.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer mooie, kleine, gezellige camping met alles wat je nodig hebt. Sanitair zeer schoon. Ontvangst zeer vriendelijk en Duits sprekend.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Deze camping heeft een geweldige ligging. De plaatsen liggen onder de bomen en op grind. Je staat niet rechtop. Ontvangst zeer vriendelijk, Engels sprekend en je kunt zelf de plek uitkiezen. Het sanitair is schoon en alles is aanwezig. Vanaf de camping kunt u direct naar de strandpromenade met vele restaurants. Voor 29 euro per nacht, veel waar voor je geld.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij verbleven hier één nacht en waren zeer verrast door de geweldige camping. We zouden de plek worden getoond waar we kunnen staan met water en elektriciteit. Sanitair was super schoon en alles was aanwezig. Direct aan het stenen strand. Op loopafstand van winkels en restaurants. Ongeveer 30 euro volledig gerechtvaardigd. Een groot compliment voor de uitbaters van de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie, terrassencamping met voldoende schaduw onder de bomen. Sanitair wordt maar één keer per dag schoongemaakt en toiletpapier is vaak niet aanwezig. Het douchewater in de damessanitairruimte loopt niet weg, maar loopt wel de gehele sanitairruimte in. kleine strandtoegang tot het stenen strand. Een beetje te duur voor 38 euro.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is echt een leuke camping. Er zijn plaatsen op grind of weide. Het sanitair is superschoon en heel nieuw en ruim. Er is een restaurant en een bar op het terrein met ontbijtopties en nog veel meer.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie parkeerplaats voor één nacht. zijn onderweg en helemaal ok voor 8 euro. Een paar minuten lopen en je bent in het centrum van Ferlach.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Gezellige kleine camping, met douche en toilet, afvalverwerking en een restaurant "Camp 24". 1 nacht 22 euro + 5 euro elektriciteit + 1 euro douche.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We zijn op doorreis en verbleven slechts één nacht op deze plek. Leuke kleine camping met een hele aardige exploitant. Helaas is het restaurant nog niet geopend. Helaas was er 's ochtends geen wc-papier in de toiletten. Douches en sanitair waren schoon, warm water was aanwezig. Grijs water en wateraansluiting op de plaats. Zeer grote plaatsen. 25 euro + 1,50 euro voor elektriciteit.