Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Onze camperplaats is GESLOTEN voor dit seizoen.
************************************************
GRAAG ALTIJD RESERVEREN via onze website: https://www.buitengoeddeheerlijkheid.nl
Met uw verblijf ondersteund u ons natuurplan!
Welkom bij Camperplaats Buitengoed de HEERLIJKHEID in Klarenbeek, nabij Apeldoorn, Voorst, Twello, Zutphen & Deventer.
Wij zagen de potentie in dit stuk land en creëerden een unieke camperplaats: rustig, groen (net aangelegd) en midden in het buitengebied.
Wij bieden u een camperplaats ZONDER sanitair, daarom de leuke prijs. U heeft op uw plek, stroom, water en een afvoer!
Er is ook mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.
Kom genieten van de vrijheid en reserveer vandaag nog, direct via onze eigen site! 🚐🌿
Lees verder
De Kar 9
7382 AH, Klarenbeek, Nederland
52.19221886 6.05307343

Locatie host
Onze camperplaats is GESLOTEN voor dit seizoen.
************************************************
Met uw verblijf ondersteund u ons natuurplan!
Er is ook mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.
Lees verder
Gelegen te midden van een natuurgebied - honden losloop weide - Trackman Indoor Golfbaan - centrum Klarenbeek 2km
1 apr t/m 21 sep
€ 20,00