@Corina22
Prima voor 1 of 2 nachten. Centrum Amboise op loopafstand en kasteel Amboise en dichtbij. Naast deze Camperplaats ligt een camping Municipal. Daar eerst kijken of er plek is want zag er daar ook goed uit.
Echt heel slecht. Zeer onvriendelijke ontvangst en na 2 uur op een slechte plek gestaan te hebben arriveerden precies naast ons 50 tieners in tentjes op een meter van onze camper. Amdere plek was niet beschikbaar dus we zijn weer met gierende banden vertrokken. jammer wel dat we voor 2 nachten betaald hebben. We hebben geen enkele compensatie ontvangen
Prima plek. Voorzieningen op orde en fijn dat water direct op je eigen plek aanwezig is. 3 sterren omdat de plek wel wat zielloos is en sfeer mist. Wat wij echt als minpunt hebben ervaren is het in het donker terug fietsen vanuit Apeldoorn. Vaak onverlichte afgelegen fietspaden en jongelui op scooters aan het racen. Een heel onveilig gevoel. Hier kan de Camperplaats niets aan doen, maar hou hier rekening mee als je op de fiets naar Apeldoorn wil.