Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Hartelijk welkom op Camperplaats de Garve
Gelegen in de prachtige Veldhoek te Hengelo ( GLD), biedt onze camperplaats u een landelijke, bosrijke omgeving in de mooie Achterhoek. Wij bieden schoon en ruim sanitair, restaurant en snackbar op loopafstand en diverse wandel en fietsroutes. Don beheert de camperplaats, Ellis runt het eetcafé. Onze 3 dochters: Nicky, Kaya en Ize helpen ook al een handje mee in het bedrijf.
De naam: `De Garve’ is zorgvuldig gekozen. Een garve is een bundel graan die bij elkaar gebonden is en later verwerkt wordt. De naam is een knipoog naar de achternamen Garritsen en Veenhuis en symboliseert het samenbrengen van familie en de geschiedenis van de gronden.
Wij wensen u een heerlijk verblijf bij ons in de Veldhoek

Locatie host
Hartelijk welkom op Camperplaats de Garve
Wij wensen u een heerlijk verblijf bij ons in de Veldhoek
Lees verder
Camperplaats bij camping – camping nog in realisatie – boeken mogelijk via de app – Buurtschap Veldhoek – de Achterhoek Gelderland – bij Duitse grens – centrum Ruurlo 5 km
1 nov t/m 31 dec
€ 22,50