Vakantiepark High Chaparral

Geclaimd door eigenaar

4.2

Locatie host

Eindeloos genieten in het Limburgse heuvelland
Geniet van een heerlijke vakantie in Limburg en ervaar een vakantie om nooit meer te vergeten. Luxe vakantiehuisjes, een mooi vakantiepark en natuurlijk heel veel gezelligheid, dat klinkt toch heerlijk? Ontdek ook de prachtige natuur en omgeving, want ons vakantiepark ligt middenin het Zuid-Limburgse landschap nabij Valkenburg, Maastricht en Aken.

Lees verder

4.2

Fijne gezellige camping. Prima zwembad voor de kinderen. Toiletgebouw erg netjes. Medewerkers zijn vriendelijk en attent. Ons verblijf was top!

Nienke38

jun 2025

1 nacht gestaan I.v.m. doorreis. Wij waren vrij laat met aankomst maar even gebeld van de voren en konden terecht. Camping heeft veel vakantiehuisjes, heel leuk ingedeeld, mooi zwembad ook voor de kleintjes. Zeer hondvriendelijk!

Djack75

jun 2025

Vriendelijk, keurig, mooi zwembad, prachtige fietsomgeving, kindvriendelijk!

Hagerweg 20

6438 BL, Oirsbeek, Nederland

50.95320736 5.91367009

Locatie host

Eindeloos genieten in het Limburgse heuvelland

Lees verder

Kleinschalige gezinscamping - diverse activiteiten in vakanties - Zuid-Limburgs landschap -centrum 1.5km

25 aug t/m 31 okt

1 jan t/m 24 aug