RCN het Grote Bos, vakantiepark

Geclaimd door eigenaar

Brigitte22

aug 2025

Zeer grote camping, ruime opgezet, op de fiets naar het zwembad en de receptie. Grote plekken met zon en schaduw. Prachtige (fiets) routes vanaf de camping. Net sanitair, goed schoon gehouden. Vele activiteiten voor kinderen. We betaalden €44, is incl elektra.

W&SenMoos

feb 2025

Fijne camping, wij stonden op plaats 1421, vlakbij vrij nieuw sanitair, schoon en verwarmd, prima douche met een gratis pasje. Prachtig gelegen, groot opgezet park. Snackbar en winkel open in het weekend. lekkere verse broodjes. Mooi om te wandelen en te fietsen in het bos en de omgeving. Wij komen zeker terug

al meerde keren op deze camping geweest de laatste jaren op de camperplaats. De locatie is prima ruime plaatsen. Alleen het sanitair bij deze locatie is sterk verouderd, op andere locaties al wel vernieuwd, wordt wel geregeld schoongemaakt, maar mede door de bezoekers, wordt het niet het altijd schoon achter gelaten. ik denk als ook dit gebouw wordt gerenoveerd men het schoner achter zal laten. gr. Hans

Hydeparklaan 24

3941 ZK, Doorn, Nederland

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug - bij goed weer ook campers op kampeerplaatsen [15] tegen hoger tarief - zie website voor tarieven feestdagen in voorjaar - Hang-On Survivalparcours, Magic bowling, interactieve sportvelden - glooiend landschap - Utrecht - Amersfoort - centrum Doorn 1.5km Let op: de getoonde prijs is een vanaf prijs.

4 nov t/m 31 dec

1 sep t/m 3 nov

1 jul t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard