Camping Polanka

• Stroom

M

M&P072

okt 2025

Super camping alles is al gezegd en zijn we het volledig mee eens. Wij vonden het sanitair wel wat matig en weinig (1 douche bij de dames) maar over 2 jaar gaan ze sanitair nieuw bouwen. We werden door de eigenaar naar Auschwitz gebracht om 08:00 uur super fijn en ga direct naar de kassa dus niet in de rij gaan staan en neem de 1e de beste rondleiding die van ons werd gesplitst in Pools en Engels.

een geweldige lokatie.het ziet er top uit.En de eigenaren zo vriendelijk. zeer nieuw en modern opgezet.En rustig.zeer de moeite waard.mooie uitvalsbasis voor naar auswitch museum.

user9896916

sep 2025

Fijne camping met goede faciliteiten (douche -toilet). geen muntjes. ruime plekken. men mag zelf plek uitzoeken. heel vriendelijk stel, spreken Nederlands, zijn eigenaren. camper goede uitgangspositie voor auswitsch,maar ook voor krakau, wat per trein en of auto/camper bereikbaar is. camper parkeren kan in krakau, Miodowa 55a. tegen joodse wijk aan.

Graniczna 70

32-607, Polanka Wielka, Polen