@korenbloempje
- 2024
Het was slecht weer en behoorlijk gaotisch..camping stond helemaal vol.maar ze hadden nog een plaats voor mij.goede harde ondergrond.dat weekend begon een oktoberfest.ik dacht 1 nacht is prima.maar het was rustig.en had graag nog gebleven toen ik zag hoe groot die kermis was.
Sitecode: 19414
hier 3 nachten gestaan.mooie camping en zeer vriendelijk uitbaters.een golvend terrein maar dat ging goed met de camper.wc/douche goed schoon. zelfs met een restaurantje erbij. Toppie!!
een geweldige lokatie.het ziet er top uit.En de eigenaren zo vriendelijk. zeer nieuw en modern opgezet.En rustig.zeer de moeite waard.mooie uitvalsbasis voor naar auswitch museum.
fijn dat ik er mocht zijn.ze zijn zeer behulpzaam.en oplossingsgericht.nette douche /wc. bert en mien dank je wel.
een mooie camping.netjes en schoon aardige eigenaars.maar €50 betaald voor 2 nachten inclusief.stroom
voor 1 nacht hier.ik dacht dat ik bij de hippie,s was beland.ondanks dat ze maar een kleine plek voor mij hadden. was het prima.douche en toilet schoon.voor €17.00 1 nacht met stroom perfect.