Camping Morski 21

• Honden toegestaan

• Stroom

hansen.willerding

sep 2025

We hebben de cirkel van onze Oostzee-reis aldaar "bijna" rond. Geweldige plaatsen met volop ruimte (wij hadden een 7,50m-plaats). Schoon sanitair, misschien een beetje gedateerd uit 2001. Het megastrand is op loopafstand. Helaas gaan de supermarkten in de omgeving pas om 9:00 uur open, maar alle grotere supermarkten binnen 2 km gaan eerder open. We voelden ons er erg prettig.

BIBU-2704

sep 2025

Veruit de best onderhouden en mooiste camping van onze reis door Polen in 2025, met overal grote bloempotten en keurig gesnoeide heggen. De smalle maar overzichtelijke paden op de camping, zelfs met een breedte van 2,5 meter en een lengte van 9 meter, vielen ons tegen; de Poolse gerechten werden op een "sjofele" manier geserveerd! De nabijgelegen zandduin is een echte trekpleister. € 25 inclusief elektriciteit. We hebben geen gebruik gemaakt van de toiletten, maar die waren prima.

Petra

jun 2025

gewoon een internationale topcamping. ruime plaatsen, uitermate schoon sanitair (wellicht dat een douchekop vervangen zou kunnen worden), vriendelijk personeel en dicht bij stadje, strand en natuurgebied. veruit onze beste camping in Polen tot nu toe met ook nog eens een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Turystyczna 3

84-360, Łeba, Polen