Camping Lorsby

• Stroom

piasophia

aug 2025

Extreem onvriendelijk. We zouden hier niet verblijven! We kwamen terug van een wandeling langs het meer en konden niet verder. De dame deed alsof ze ons niet begreep en wilde ons niet helpen of de weg op laten gaan. Ze stuurde ons terug naar het meer. Heel erg bedankt! We vroegen om hulp en de weg, maar ze was extreem onvriendelijk! Gelukkig zijn we hier niet met de camper gestopt!

Sacki1234

aug 2024

Een prachtige plek, helaas vlak naast de snelweg. Eigenaar spreekt heel goed Duits, het eten is geweldig. Sanitaire voorzieningen zijn oud maar schoon, het kampeerterrein is erg groot, maar loopt af op een heuvel richting het meer. Wij waren in augustus eenzaam met 4 andere kampeerders omdat het prachtig was!! Prijs 130 pln voor 2 personen en camper alles inbegrepen.

Wim-Rijk

jul 2021

Mooie plek aan het water. Heel lastig om de camper recht te zetten dat is zonder halsbrekende toeren maar op een paar plekken mogelijk. De aangegeven prijs in de app klopt niet. Wij moeten pln 35 voor de camper en 60 voor 2 personen betalen. pln 95 dus per nacht, best een tegenvaller.

nowe bagienice 16

11-700, Bagienice Małe, Polen