@Sacki1234

Vanaf de terugreis vanuit Polen kwam ik toevallig op dezelfde plek terecht als in 2020. We wilden 1 nacht blijven, maar het werden 5 nachten. Prima plek om heerlijk te fietsen, toiletten zijn verouderd maar wel schoon en goed onderhouden. Personeel erg vriendelijk, kiosk-exploitanten een eigen merk lachten veel. De plaatsen zijn groot en het strand is een droom. Sabine en Peter komen graag

Een prachtige plek, helaas vlak naast de snelweg. Eigenaar spreekt heel goed Duits, het eten is geweldig. Sanitaire voorzieningen zijn oud maar schoon, het kampeerterrein is erg groot, maar loopt af op een heuvel richting het meer. Wij waren in augustus eenzaam met 4 andere kampeerders omdat het prachtig was!! Prijs 130 pln voor 2 personen en camper alles inbegrepen.

Prima plek voor fietstochten naar Texel, zeer schoon sanitair ligging ligt direct naast een museum, en bij een havenmeester, zeer vriendelijk, sanitair water, afvoer. Super schoon.

Schone faciliteit aan een haven, kon slechts één nacht blijven omdat de ruimte gereserveerd was voor de Formule 1. Ontvangst was erg vriendelijk en beleefd, prijs 22,5 € redelijk.

Van 1 nacht 2 nachten geworden. Zeer verzorgde plek, je hebt alles wat je nodig hebt. Was- en natte ruimte zeer schoon. Zeer vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam bij vragen. Sabine en Peter Biersack

Geweldige ruimte voor 4 voertuigen, alles wat je nodig hebt voor 1-2 nachten. Prijs: creditcard via QR-code voor 1 nacht en 2 douches 210 CZK

Super parkeerplaats geweldige haven alles wat je nodig hebt en schoon Het dorp heeft 2 supermarkten en een geweldige ijssalon. Spontaan langer gebleven vanwege het strand. Zou graag terugkomen vanavond.