Parking

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Mario67

aug 2019

We kwamen na een paar jaar terug naar deze plek. Parkeren in het seizoen op een drukke dag met veel bussen en personenauto's. 'S Nachts is parkeren een arena voor jonge eigenaren van vervallen VW-golf en andere dorpswagens !!! Er is niets veranderd op het gebied van toiletten.

Caracoleando

jul 2019

De plaats in principe in een mooie en vlakke omgeving, maar 's nachts is de ontmoetingsplaats van de jongeren van de stad. Om 2 uur 's morgens begonnen ze carrière te maken op de parkeerplaats en op de weg, dit was heel beangstigend. De skid stenen van de auto bespatten onze camper maar we durfden niet weg te gaan omdat ze een gekke race onderweg deden.

eternel46

mei 2019

eerlijk gebied goed voor het bezoek van het kasteel, maar niet voor de nacht van de jonge mensen op zoek naar de confrontatie van parkeren naast muziek schreeuw rook van de kampeerauto door de nadelen niemand bewaker de nacht we verlieten de plaats om 11 uur

Jędrzejowska

26-060, gmina Chęciny, Polen

parking bij het kasteel - Chęciny 1km -'s nachts bewaakt - toiletten geopend tijdens rondleiding door kasteel

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!