• Camperlocaties

Lid van Campercontact sinds 2020

Bürstner Other Other
Buscamper

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een zeer moderne camping. Eén van de beste campings in Polen. Prijs: 2 personen + camper 6,5 m + elektriciteit + hond = PLN 90/dag. Dicht bij Teznia en de stad. Ik raad aan .

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Grote familiecamping met schaduwrijke plekken. Begin september zijn we er een week geweest. Een zeer aardige zeer behulpzame hospita. Sanitaire voorzieningen en douches schoon. De prijs voor het verblijf is betaalbaar. ik raad aan

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Op de camping kregen we begin september aangeboden....slechts 3 plaatsen per camperplaats. Ver van zee en sanitair. We gingen naar een andere camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een familiecamping in een rustige baai. Sanitaire voorzieningen en douches zeer slecht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer schone camping. Mogelijkheid om thermale baden te gebruiken die bij de prijs van de camping zijn inbegrepen. 80% bezet. Hoge prijs - 40 EUR voor twee personen en een camper- en elektriciteitsaansluiting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We hebben een leuk weekend doorgebracht. Warme douche inbegrepen. Camperservice inbegrepen in de prijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Bij gebrek aan belangstelling is de camping alleen open van begin mei tot half september. We moesten naar het naburige "Gościniec Jurajski". Jammer want we komen graag naar deze camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een modern camperpark aan de oevers van de rivier de Vistula. Twee personen + camper + elektriciteit = PLN 80. Dicht bij de oude stad. De oude stad valt tegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Na vijf jaar kwamen we terug en ...... ER IS NIETS VERANDERD !!!!! Toiletten zijn nog steeds vies. Onvermogen om een volledige camperservice te verlenen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

We keerden na acht jaar terug naar de camping. Er is niet veel veranderd. Een groot pluspunt voor het nieuwe servicepunt voor campers. Het grote voordeel is de ligging van de camping aan het begin van de bergpaden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een camping voor een zeer betaalbare prijs. 160 HRK / dag. Aardige eigenaar. Zeer dicht bij de oude stad en de haven van Jelsa. Dicht bij vele restaurants. In het hoogseizoen is het moeilijk om een plek te vinden. GEEN MOGELIJKHEID OM HET VUILE WATER AF TE LATEN

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Geweldig strand. Plaatsen met eigen toegang tot water en elektra. Goede service. Alleen .... deze te hoge prijs !!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Gratis grote parkeerplaats. Een vuile TOI-TOI beschikbaar. De stad Frombork stelde ons teleur, de enige attractie is het kasteel en het planetarium.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Zeer bescheiden camping. GEEN MOGELIJKHEID OM AFVALWATER TE LEGEN !!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Parkeergarage in het bos; heerlijk gelegen. Tot de zee max 100 m. Erg populair en druk in het weekend. Op parkeerplaats zijn 2 TOI-TOI toiletten dagelijks schoon. Zeer slechte toegang tot de parkeerplaats voor grote campers !!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Sitecode: 19375

Klein; leuke CP voor drie campers. Een paar minuten lopen naar de basiliek. Wij raden aan

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Opnieuw waren we bij deze CP. Wintervakantie . WC en informatie gesloten. De elektriciteit is uitgeschakeld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie parkeerplaats aan de oevers van de Baltische Zee. Een goed uitgangspunt voor een wandeltocht langs de zee naar het nabijgelegen vissersdorp. Op de parkeerplaats bij de zee zijn er verschillende tafels met banken om op te zitten. Zeer veilig 's nachts. We verbleven hier 19 augustus

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Goede camping; nabij het centrum van de stad. stilte 's nachts. Grote partijen; moderne camping. De prijs weerspiegelt de standaard van de camping. We waren 26 / 27.10.19

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Plaats voor drie campers. Het is moeilijk om op zondag een gratis plek te vinden. Veel auto's komen naar de basiliek. Een goed punt om te fietsen en wandelen in het nabijgelegen bos. 'S Nachts verlicht; bewaakt. Stilte 's nachts. Restaurant in de buurt. Toeristeninformatie . Kaarten; souvenirs; koffie; drankjes. Het toilet is tijdens kantooruren geopend. Elektriciteit gratis !!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We zullen niet betalen voor de standaard van de jaren 70 van de vorige eeuw, het is het niet waard. We gingen naar een intieme stellplatz in Poronin. Prachtige Tatra-bergen zijn in de herfst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We kwamen na een paar jaar terug naar deze plek. Parkeren in het seizoen op een drukke dag met veel bussen en personenauto's. 'S Nachts is parkeren een arena voor jonge eigenaren van vervallen VW-golf en andere dorpswagens !!! Er is niets veranderd op het gebied van toiletten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een heel mooie plaats. Geweldige wandelingen langs de kust. Maar helaas, vanwege ruimtegebrek, moesten we naar CP in Niebull.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Het is heel moeilijk om op het hoogtepunt van het seizoen te kamperen. Na een zeer luide nacht verhuisden we gratis naar een parkeerplaats bij de zee. Toiletten; camping douches erg schoon. GA NAAR DE CAMPINGSTRAND BETAALD 11EUR PER DAG !!!! Je kunt Sylt alleen per camper bereiken met de veerboot vanuit Denemarken of Duitsland. Ik beveel het eiland Sylt aan voor fietstochten. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Goede rustige plek om te overnachten. Leeg toilet en grijs water vrij. Elektriciteit 1 EUR / 2 kWh. Gratis toilet bij de nabijgelegen bushalte die 24 uur geopend is. Dichtbij / ~ 2 km / naar het treinstation. Mogelijkheid van reizen met de trein naar het eiland Sylt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Vanwege het gebrek aan vrije plaatsen was het niet mogelijk om te overnachten

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een heel goede camping. Professionele service; eigenaar erg behulpzaam en vriendelijk. Dicht bij camping voor rotsklimmen. Nieuwe apparaten; toiletten erg schoon, maar weinig van hen. Volledige camperservice inbegrepen. Kamperen is een prima uitgangspunt voor wandelen en fietsen in de Jura. De prijs voor camper / twee personen / betaalbaar - PLN 50. Douche apart te betalen. Token 5 min = PLN 4

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een handig servicepunt. Stil tijdens de nacht; als je in de hoek van het vierkant staat. We waren er weer op weg naar Denemarken

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Uitstekend punt voor / na de veerboot naar de camperservice. Alleen vers water ontbreekt voor volledig geluk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

CP is een groot betonnen plein zonder voorzieningen. Inchecken in de jachthaven .... 2 km afstand !!! Drinkwater kan worden genomen in de jachthaven. Vuil water en toiletten legen niet !!!

Sitecode: 62035

In het seizoen is er geen kans op een plaats als u geen reservering heeft.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een geweldige plek om te stoppen. Gratis. Kleine jachthaven. Toiletten met heet water. Douches in het restaurant. Een geweldige plek om fietstochten rond Bornholm te starten. 'S Avonds prachtig uitzicht op de zonsondergang. Nabij het kasteel en de vuurtoren

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Handige CP om de oude binnenstad van Lübeck te bezoeken. Erg druk in het seizoen. Betaalbare prijs

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

De vergoeding van EUR 8 is voor een camper tot een hoogte van 3,1 m. Boven die hoogte al 15 EUR !!!! Alleen opladen voor parkeren. Toiletten open tijdens de werkuren van de loketten van de spoorweg op Cap Arkona. Cap Arkona op een afstand van ~ 2 km stelde ons teleur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

CP ideaal voor fietstochten naar Sassnitz en bezoek het Königsstuh National Park. Eigenaren zeer vriendelijke douches; Toiletten; drinkwater en legen van het chemisch toilet extra te betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We sliepen daar één nacht. Goede locatie direct aan zee met uitzicht op de haven. Prijs voor een camper per nacht 8 EUR.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zeer aangename locatie. Drinkwater 0,50 EUR / 100 l. Douche 4 minuten. 1 EUR. In het CP-seizoen is het moeilijk om een stoel te krijgen. We hebben er een nacht geslapen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Een zeer mooie camping. We verbleven hier twee nachten in mei. Zeer goede locatie aan de Donauradweg. Een erg leuke stad met een abdij. Zorg ervoor dat je met de fiets naar Wenen en Tulln gaat. We raden aan en we zullen zeker terugkomen !!!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Goede camping aan de Donauradweg. Goede voorwaarden voor een goede prijs. Dicht bij het centrum van Tulln.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Stil ; rustige RV-avond. Vuil water en toilet kunnen gratis worden gedraineerd. Drinkwater kan worden opgehaald voor EUR 2. Tijdens de openingstijden van het zwembad kunt u gebruikmaken van het toilet. Het zwembad is geopend tot 21.00 uur. De kosten bedragen 4,5 EUR voor 1,5 uur

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Dit is waarschijnlijk de dichtstbijzijnde camping bij Donauinsel. Treinen zijn 's nachts hoorbaar. Dicht bij de stranden voor honden. Dichtbij fietsroutes. Dicht bij het metrostation.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Een mooie camping aan het meer. Zeer goede verblijfsomstandigheden; stilte in de avond. Loop ~ 3 km naar de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Een prachtig gelegen camping. alle schaduwrijke plaatsen. De prijs is zeer betaalbaar. Toiletten; schone douches. Tegenover de camping is een bushalte naar Dubrovnik. 15 kun / persoon. Het enige minpunt is ....... toegang tot de zee !!! Een lange en steile afdaling naar het strand. Een klein maar intiem pittoresk strand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Kamperen in het seizoen is erg druk. Als u geen reservering heeft, kunt u geen plaats hebben om een ​​camper te plaatsen. De prijs is hoog. Maar het valt na 25 augustus. De camping is erg schoon; service erg behulpzaam en spreekt engels. Het is een groot pluspunt. Een groot minpunt is de locatie. Airliners starten en landen op de camping. Dichtbij een drukke weg. In de buurt van de camping is een jachthaven waar boten vertrekken naar Trogir. 20 kun / persoon

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zeer aangename camping. Gelegen zeer dicht bij het centrum van Brenna. Nabij de rivier. De eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. De camping is geopend van begin mei tot eind september. Dichtbij de camping een groot aantal paden door de bergen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zeer goede camping. Receptie erg vriendelijk en spreekt engels. Geweldig punt voor fietstochten. Naar de zee ~ 2 km

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We verbleven hier twee dagen. Zeer mooie ontvangst door de eigenaren ....... dame rende ons te ontmoeten !!!!! De dames aan de receptie erg aardig en behulpzaam. Camperpark op een goed bereikbare plaats. Metrostation ~ 10 minuten. te voet. Naar het centrum van Wenen ongeveer 20 minuten met de metro. OMDAT DE ONTVANGST VAN DE CAMPERPARK WERKT 08:00 - 20:00; NA DEZE TIJD KOMEN DE VERSCHILLENDE EIGENAARS VAN MOTOHOMES VAN BUITEN TOT OM SERVICE CAMPER GRATIS TE MAKEN !!!!!!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We waren hier begin 18 mei. Grote parkeerplaats zonder voorzieningen. Plus - dicht bij de oude stad. Betaling in de machine. Betaalde stop tussen 08:00 en 20:00 uur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Groot parkeerterrein aan de oevers van de Donau. Een goed beginpunt voor uitstapjes naar Bratislava. 'S nachts luid van de disco' Sun Deck '

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Zeer mooi en schaduwrijk. Camping personeel zeer behulpzaam. Direct aan zee. Op de winkels van de camping; bars; restaurants; Verhuur van wateruitrusting en fietsen. ~ 10 minuten met de fiets naar het centrum van de oude binnenstad van Rab.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goede doorreis parkeerplaats op weg naar Noorwegen. Schone toiletten. 's Nachts geluidsoverlast van auto's.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Een van de duurste kampen in Kroatië; Desalniettemin beroven ze de kampeerders !!! Ze hebben fietsen gestolen De eigenaar wilde de politie niet bellen omdat ..... het slecht is voor de markt !!!!! Nooit meer !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We brachten daar in september'15 prachtige drie dagen. Geweldig strand; warm water in de zee !!! Naar de stad lopen ~ 20 min. Geweldige fietstochten langs de oever

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustige stop in de jachthaven. In het toilet warme douche !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We hebben in juni 2017 een geweldige warme dag hier doorgebracht. Full-service camperplaats. Ik beveel deze tussenstop bij een van de mooiste stranden van Lofoten aan. Een geweldig startpunt voor bergwandelingen in de nabijgelegen heuvels. Grote fietsroutes langs de zeekust.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Parkeerplaats bij de veerboot en de jachthaven. Zonder faciliteiten. Dicht bij de stad. In de stad zijn er georganiseerde walvis safari touren en reizen naar de leefgebieden van papegaaiduikers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustige parkeerplaats in het bos. Geweldige plek voor vissers. Speciale plaatsen voor het grillen. Smerige toilet. Mogelijkheid om de WC cassette te legen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Geweldig strand; stop bij de zee! Mogelijkheid van bergtrips. Ik zou een fietstocht langs de kust aanbevelen naar het naburige strand Uttakleiv Beach. Het mooiste Lofoten strand; zon non-stop 24 uur per dag; We brachten twee prachtige dagen door in juli 2017.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Parkeren bij een grote waterval. Zeer mooi uitzicht. Geweldige plek om te vissen. Geen toiletten !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Zeer mooi gelegen CP. Zeer schone toiletten; Douches. Rustig en gezellig. Wij adviseren

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Primitief parkeren op een luidruchtige weg. Primitieve toilet; Zonder stromend water. Goed voor een korte pauze en dan weer op de weg

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Volledige camper service gratis. aanbevolen

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Perfect voor een verblijf van één nacht. Geen mogelijkheid om vuil water en tankwater af te voeren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustige parkeergelegenheid in het stadscentrum. Geen faciliteiten. Ik beveel een bezoek aan de Vikingtempel aan

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goede plek voor een pauze op de weg. Te luid voor een overnachting. Prachtig uitzicht op de prachtige brug !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goede plek voor een nacht. 'S nachts stilte.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We verbleven hier weer. Magische plaats. Het is de moeite waard om een ​​film over de aurora borealis te kijken

Sitecode: 20928

We bleven daar 17 juli. Goede plek voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We bleven daar 17 juli. Goede plek voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We waren daar VI / VII'17. Goede plek om camperservice te behandelen. Alleen geen capaciteit om riolering te ontladen. Geen mogelijkheid tot tanken met schone waterslang !!! Speciale parkeerplaatsen voor camper. Rustig en schoon parkeren voor de nacht. Ik raad aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We sliepen hier in 17 juli. Leuk en rustig. Toilet schoon. Mogelijkheid om water te laden.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Ik beveel dit camperpark aan. Eigenaar erg vriendelijk. Prijs zeer goed !!! Locatie uitstekend als een start van een reis naar het centrum van Berlijn. Dicht bij het treinstation en de tram.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Open de badkamer; Toiletten. De ingang van de thermale baden en een zwembad in de prijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We brachten de nacht door daar in juli 2015. Zeer rustig; rustig parking. Prachtig uitzicht op het Kattegat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Zeer mooi goedkoop camping. Sanitation .... erg basic. Ongeveer 3 uur naar de top Trzy Korony. Fiets langs de rivier de Dunajec aan Szczawnica een uur. We hebben er vijf keer geweest; We zullen zeker terugkeren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We brachten er de nacht door in juli 2014. Zeer rustige plek 's nachts. Een uitstekende plek om te vissen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Goede plek om te verblijven op weg naar Rovaniemi / ~ 15 km /. Plaats op een eiland in het meer. Mooi en rustig. Een uitstekende plek om te vissen.

Sitecode: 19688

We brachten de nacht daar door op weg naar Rovaniemi op 15 juli. Zeer rustige plek aan het meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Zeer aangename locatie in een rustige kleine stad. De stad is een bezoek waard, wordt het Franse Venetië genoemd. Goede restaurants in de oude stad. We brachten er de nacht door in juli '16

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Service gebruikt in juli '16. Camper service punt is gelegen achter het benzinestation. Om toegang te krijge, jeton kopen bij het tankstation.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij waren er op 16 juli . Nieuw / nog niet klaar / CP. Mogelijkheid van full service voor de camper.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We konden er niet parkeren. Alle plaatsen waren bezet door personenauto's van gasten van het hotel !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We verbleven er 24/25 september. Zeer kalme en rustige omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We waren er 9/25/16. Grote parkeerplaats zonder faciliteiten. In de buurt van zeer interessante klooster. stilte; rustige buurt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Camperpark verdeeld in twee delen. De mogelijkheid om de douches en toiletten te gebruiken op een nabijgelegen camping. Op hetgebied full-service station. Plaats zeer winderig !!!!! Geen schaduw !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij waren er in juli '12. Groot ; een goed gevulde camping. Personeel spreekt Engels en Duits. In de buurt van het pittoreske stad. Fietsverhuur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een prima uitgangspunt voor routes Slowaaks Paradijs. We waren terugkeerde mei '12 .Camping erg primitief. Douches 3EUR / 3 minuten. Soms met warm water !!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We brachten de nacht er in april van dit jaar. Erg stil ; vreedzaam en veilig. Toiletten alleen open in uren de rondleiding door het kasteel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij waren er in begin juni '16. nice; zeer vriendelijke camping. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Prijzen zijn zeer betaalbaar. Zeer goed uitgangspunt voor excursies in de bergen. Veel fietsroutes. Mogelijke service volledige camper. Wij adviseren !!!!! We zullen zeker terugkomen !!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Goede plek voor een overnachting transit. Lage prijs. Voor de stad ~ 4 km. De hele nacht het geluid van passerende treinen !!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Te vol. In de buurt van de kust. Toiletten en douches zijn geopend tot 17.30 uur. Lage prijs ; 8,5 EUR / dag

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij waren er op 16 juli. Camping erg primitief. Voor 47 EUR / dag mag je meer verwachten!!!! In de buurt van de prachtige oude stad. Erg lastig toegang tot het strand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prachtige plek! Zeer schoon en goed onderhouden. Zeer vriendelijke en behulpzame service. Zeer goed uitgangspunt voor wandelingen langs de kust en fietstochten; U kunt lopen naar het strand en de oude stad Palamos ~ 10 min. Internet alleen in de receptie. Zeer steile oprit naar de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Camperplaats aan de oever van de zee. Op elk perceel water en elektriciteit. De lozing van afvalwater en cassette toilet; toiletten en douches heel ver.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Goed; rustig Camperpark; in het donker stil. In de buurt van de stad. De trein stoort omdat ........ er komt maar één per dag

Sitecode: 11907

We waren er 6/7/16. Goed voor een transit van één nacht. Service gratis. Ochtend zeer luid; dicht bij het stads reinigings bedrijf!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We brachten de nacht in begin juli. Zeer mooie camper park, hoewel niet genoeg parkeerplaatsen. De mogelijkheid van een full-service gratis. Toilet gratis op het strand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij waren er in juli 16. Zeer aangename camping; gearceerd. Veel services mogelijk. Warme douche 3 min / 0,50 EUR.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Niet aanraden deze plek !!!! Woonomgeving OK, maar de eigenaar erg gulzig !!! Dwingt extra kosten op die niet in de prijslijst staan !!!! NOOIT MEER !!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We brachten er de nacht door in juli 2016. Gewone parking, lawaaierig. 's Nachts stopt de lange afstandsbus.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Goede plek om te verblijven op de weg naar Tallinn. 'S nachts veel geluid.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Mooie plek voor een overnachting. Full service camperplaats. Warm water.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Geweldige cp. Historisch centrum; prachtige stad, 5 minuten lopen. Toilet geopend tijdens kantooruren informatiepunt.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtige rustige plek. Vlakbij het centrum van Ilsenburg. Douche en toilet 1,-. Een goed uitgangspunt om de top van de Brocken te gaan en te fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

We verbleven hier in juli '15 op weg naar Noordkaap. We hebben water getankt; in een restaurant bij een tankstation lekker eten.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtig uitzicht op het meer. 's Nachts, de stilte en de rust. Let op: zeer steile en bochtige weg naar de parking !!!!

Sitecode: 19106

Zeer lange en steile oprit naar de parkeerplaats. Parking zonder uitzicht. Goede plek aan het begin van de reis naar de bergen. Wij waren er in juli 2015.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Mooie plek om te verblijven. Prachtig uitzicht op het meer.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Een goede plek om te stoppen maximaal 1 dag. Een goed uitgangspunt voor uitstapjes op het eiland. Zonder schaduw op het camperpark !!! De toiletten waren om 21:00 uur gesloten.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Wij waren er op 14 juli op weg naar Zweden. Zeer mooie, aangename plek op de weg naar Kopenhagen. De mogelijkheid van full-service.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats voor campers. Maar alleen van 22:00 tot 09:00 uur. Het toilet en de douche waren alleen geopend tijdens de werkuren van het toeristenbureau. Prachtige wandelingen langs het zandstrand Skagerrak en het Kattegat!!! Goede plek om naar Skagen te fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Zeer interessante magische plek. We verbleven een geweldige avond in deze plaats in juli 2015. De kosten worden betaald middels een brievenbus .... op de parking. Het enige nadeel is dat het toilet enkel geopend is tijdens de openingstijden van de receptie van de vuurtoren.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Erg mooie plek. Een zeer interessante tentoonstelling in het gebouw. Je moet de film zien. Heel Veel bezoekers; maar buiten rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Parkeren in het centrum van de stad. Zonder rust en stilte. In de buurt van de parkeerplaats veel immigranten !!!! Goed punt voor uitstapjes in Narvik.

Sitecode: 20884

Prachtige plek aan het meer. Niet mogelijk om het cassettetoilet te legen !!!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

We waren hier in mei 2015. Mooie rustige omgeving aan de oevers van de Elbe. Treingeluid op de achtergrond stoort niet. Het centrum van Pirna ~ 3 km afstand. Langs de Elbe fietspad. Betalen in het restaurant. Het probleem is het legen van de inhoud van de cassettetoilet !!!