Parking Alcoutim

annjohan

feb 2025

Veel rustiger en gezelliger dan de nieuwe camperplek beneden, wij hadden snel gekozen ! Geen voorzieningen maar die hadden we niet nodig, en papier van de te betalen vergoeding, is ook verdwenen. We stonden hier met 2 vannacht terwijl ze beneden op elkaar gepropt stonden en aan de drukke baan. Plek is zeker een aanrader, je wandelt ook snel het dorpje in. En wat de haan/hond betreft, wij hebben de voorbije 4 weken overal honden gehoord…

MarkAnton

jan 2025

Parkeerplaats is prima. Het is vlak, grindachtig en deels weiland, maar in de richting van de rivier overwoekerd. Zeer acceptabel als alternatieve plek als de nieuwe plek vol is (alle diensten zijn gratis!). Alleen afvoer (grijs/toilet) is nog mogelijk op locatie, anders op de nieuwe locatie. Iedereen die geen last heeft van landelijke geluiden (hanen, honden) vindt hier volop rust. Wij zouden terugkomen.

connievis

okt 2023

echt smerig geworden aan de straatkant ligt het vol met hondenstront. wil je de schotel uitzetten dan moet je daar wel staan.

Alcoutim

8970-022, Alcoutim e Pereiro, Portugal

37° 28' 30" N 7° 28' 29" W

37.47511 -7.47478

Op locatie 2e straat rechts is het sani station- centrum Alcoutim 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!