schadwrijke camping - sanitair verouderd - wifi bij receptie - strand 2km
Cerro das Moitas
8650-998, Sagres, Portugal€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij komen hier al jaren, vinden het een prima camping, vriendelijk ontvangst. Heerlijk rustig, mooie fietsomgeving. Heerlijk gegeten in het restaurant op de camping. Ook in Sagres zelf leuke restaurantjes.
Camping ligt mooi in het bos op een heuvel, waardoor je een beetje zicht hebt op omgeving. Beste zicht vanaf barcamping Havana, een vd weinige plekken met wifi. Veel stoere surfdudes, want dit is een surf-badplaats. De kapen zijn mooi om te zien. Het stadje Sagres is lelijk. Sanitair schoonhouden is blijkbaar een probleem, of de kampeerders hier zijn enorme smeerpoetsen. Mijn god...
lees meerprijs met cci kaart zonder stroom 11,52. dat is eigenlijk het enige positieve. 1 sanitairblok open, te smerig voor woorden. de hygiene lijst word wel afgetekend, maar schoonmaken ho maar. heel veel muggen op de camping, we zijn savonds verplaatst omdat het niet te doen was.
Wasmachine
8650-998, Sagres, Portugal37° 1' 22" N
8° 56' 44" W
-8.9456
marketing@orbitur.pt
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet