Terra de Iguanas

• Lozen afvalwater

Het was weer gezellig om bij Ronnie te overnachten. Hij heeft het hier goed voor elkaar, met toch wel een paar mooie aanpassingen. Hij is heel gastvrij en een lief mens. We samen een paar borreltjes gedronken. We komen hier zeker weer terug. Top Ronnie tot later.👍🏻👌😘

H

Henjo

jan 2026

Ons verblijf bij Ronny was geweldig! De camperplaats heeft alle gemakken en is keurig netjes. Als extra service liggen er elke ochtend verse broodjes klaar. Ronny brengt je met fiets en al naar Viseu als je wil. Vandaar kun je de stad bezoeken en een schitterende fietstocht over een oude spoorweg maken, terug naar de camperplaats. Er is ook een zwembad op de camperplaats maar helaas was het nog te koud om daar in te duiken. Gerrit, Henjo

S

Schipper1

jan 2026

02-01-'26 Op deze geweldige camperplaats 6 nachten gestaan. Stroom, elke dag verse broodjes en een heerlijke warme douche. Toilet/douche alles schoon en fris. Route beschrijving voor wandelingen/fietstochten, een pizzaria om de hoek. Kortom een heerlijke plek om even tot rust te komen. Bedankt Ronnie voor je vriendelijkheid en deze fijne camperplaats.

Estrada Principal 76

3440-471, Santa Comba Dão, Portugal