Casa Rudi & Ella

• Honden toegestaan

• Stroom

DeJongeSenioren

sep 2025

fijne plek om een paar nachten tot rust te komen. Na het rijden van de Transalpina en voor we Roemenië verder gaan ontdekken genieten we hier drie dagen van de rust. als je in de buurt bent, sla deze plek niet over. alles wat je nodig hebt is er en de eigenaren doen er alles aan het je naar de zin te maken, wat ze ook goed lukt. wij zeggen doen.

GvdD

aug 2025

Deze plek is een aanrader. Mooie verzorgde plek met goed en schoon sanitair. Rudi en Ella zijn vriendelijk en gastvrij. Momenteel is de weg voor de camperplaats opgebroken maar de CP is goed bereikbaar.

RGFidom

jul 2025

Een mooie, sfeervolle, rustige plek in een tuin met twee grote, oude walnotenbomen. De sanitaire voorzieningen zijn heel netjes en schoon en je kunt ook gebruik maken van het keukentje. Er was een royale, sfeervol gebouwde overkapping waar je ook kunt zitten. De eigenaar spreekt Nederlands en helpt je bij alles wat je wilt weten. Een aanrader voor een korter of langer verblijf. Je bent zo in Sibiu en een mooi beginpunt voor de Transalpina.

Strada Luncii 14

557225, Săliște, Roemenië