Camp Bohinj

• Stroom

Mieke198

okt 2025

Wij stonden ook op een plekaan de rand, prima, niet het gevoel buiten de camping te staan. genoeg te doen voor sportieveljngen. Onze kindjes van 4 en 2 vermaakten zich met steentjes in het meer gooien en de speeltuin. Restaurant was fijn. op regendag naar top binnenzwembad in Bistrica B. geweest. Bij zon met de gondel naar Vogel, erg leuk. Zeer net toiletgebouw, wel wat verder lopen. Goede schoonmaak. Prima camping.

Wat een waardeloze camping. De plekken aan het meer zijn mooi, maar de rest van de camping heeft vooral erg kleine, schuine en donkere plekken. En wel gewoon €50,— durven vragen. Hier kom ik nooit meer terug.

Ru&Ki

sep 2025

een echte camping voor ieder wat wils. net sanitair. prijzig maar dan sta je wel aan het meer van Bohinj. naar het jaarlijkse koeienbal geweest. erg leuk!

Ukanc 2

4265, Ukanc, Slovenië

panoramacamping - unieke natuurlijke omgeving - hellend terrein - snackbar - pizzeria - restaurant - winkels 4km - boeken/reserveren is mogelijk

1 sep t/m 12 okt

1 sep t/m 12 okt

30 jun t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen