Kamp David

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Kamp David is een camping voor alle generaties – hier vindt u een plek om te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, maar ook een plek om actief van uw vakantie te genieten. De camping is ook kindvriendelijk, want er is een speeltuin die het verblijf van uw kleintjes nog leuker maakt. Kamp David is ook een huisdiervriendelijke camping. Wij verwelkomen uw viervoeter graag en zijn ervan overtuigd dat ook zij zullen genieten van de tijd die ze in de natuur doorbrengen.
Welkom op Kamp David!

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Stroom

Nick-vO

okt 2025

Op deze camping zijn we spontaan 2 nachten gebleven (15,16-sep-2025). Mooie plek aan de rand gekozen met vrij uitzicht. Daar was geen schaduw, maar die was in het naseizoen niet nodig. Modern & schoon sanitair, alleen wat weinig. Zeer vriendelijk personeel. En we hebben gebruik gemaakt van de optie om vanaf de camping naar een wijnproeverij in de buurt te gaan - een aanrader!

CampLien

aug 2025

Helemaal eens met voorgaande reviews. Prachtige minicamping met alle faciliteiten van een grote camping.

vwcar2021

aug 2025

Fantastische kleine camping, prachtig gelegen in de Vipava vallei, ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen, sanitair altijd schoon, een hele mooie omgeving en uitvalsbasis om van alles te doen! Als we op doorreis zijn komen we zeker terug!

Malovše 46

in eikenbos - schaduwrijk - centrum 400m

18 apr t/m 31 mei

26 aug t/m 1 okt

1 jun t/m 12 jul

Toon alle tijden en prijzen