• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Nick-vO

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Prima plek voor een overnachting op doorreis. Bij het zwembad kun je tijdens de openingstijden naar het toilet (klein stukje lopen). Voor stroom betaal je 50 cent voor 70 minuten, prima voor tijdens aankomst en voor vertrek. Je betaalt € 10 voor 24 uur, te voldoen bij het zwembad. Chemisch toilet en grijs water kunnen geloosd worden, voor schoon water moet je betalen.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Wij zijn hier 2 nachten geweest (21-22 sept 2025). De camping was bijna leeg, we konden overal gaan staan. Sanitair was schoon, lekkere douche. Wel wat eenvoudig allemaal. Locatie is dichtbij een stoeltjeslift; mooie uitgangsplek voor wandelingen. Restaurant zijn we niet geweest maar ligt er naast. Prijs is misschien wat hoog voor wat je krijgt, maar niet heel anders dan op veel campings in Slovenië.

Sitecode: 20258

Wij stonden hier 2 nachten (half sept. 2025). Schone camping, wisselende grootte van de staplekken. Het sanitair voldeed, maar is wat verouderd. Mooie uitvalsplek voor een prachtige wandeling naar de Kozjak waterval en de Italiaanse hangbrug over de Soča rivier. Ook konden we vanaf de camping gaan raften - een super mooie ervaring en goed geregeld! Het restaurant heeft een beperkte kaart, maar was wel erg lekker en goed betaalbaar.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Op deze camping zijn we spontaan 2 nachten gebleven (15,16-sep-2025). Mooie plek aan de rand gekozen met vrij uitzicht. Daar was geen schaduw, maar die was in het naseizoen niet nodig. Modern & schoon sanitair, alleen wat weinig. Zeer vriendelijk personeel. En we hebben gebruik gemaakt van de optie om vanaf de camping naar een wijnproeverij in de buurt te gaan - een aanrader!

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Deze informatie is misleidend, en de locatie klopte niet (in sep-2025); de locatie in CamperContact is tevens nu verschoven. De foto's lijken op Kamp David.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een nacht hier gestopt (dinsdag 15-sep-2025). Terrein schoon & ruim, voldoende keuze voor een staplek. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen goedkopere en duurdere zones op de camping. Wij stonden op de goedkoopste: weinig schaduw, ruime plek die we zelf mochten uitkiezen. Prijs daardoor lager: € 24,50 incl stroom, 2 personen. Helft van sanitair gebouwen was inmiddels dicht, maar was wel schoon en voldoende.

Sitecode: 20271

Op doorreis hier gestopt (maandag 14-sep-2025). Terrein schoon & ruim, voldoende keuze voor een staplek. Modern & schoon sanitair, super douches(!). Afrekenen na 9.30 's ochtends bleek een issue; geen aanwezige medewerker. Prijs uiteindelijk hoger dan in het CamperContact overzicht á €35,- (incl. stroom & belastingen voor 2 personen).

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Op doorreis hier gestopt (zondag 14-sep-2025). Vriendelijk ontvangst, terrein schoon & ruim, voldoende keuze voor een staplek. Schoon sanitair, echter bij de douches weinig privacy om je om te kleden (wel hele lekkere douches!).

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Op doorreis naar Oostenrijk hier gestopt (zaterdag 13-sep-2025). Ruime, schone overnachtingsplaats met pitch keuze uit diverse lengtes; prijs incl. stroom & WC toegang. Rustig locatie, geen hinder ondervonden van het dorpsfeest (🙂).