Občina Hrpelje-Kozina

• Stroom

• Vuilnisbak

Erik46

sep 2025

Prachtige cp. Niks op aan te merken. 8 plekken incl stroom, mooie loos plek voor vuil water. Ook schoon en drinkwater. Bakker en restaurant voor de cp. Wij stonden hier 2 nachten, kost normaal 10€ voor 24 u maar slagboom werkt al geruime tijd niet, je kunt hier dus gratis staan. TOP locatie.

Campervan-Castaways

aug 2025

Momenteel gratis, slagboom nog open. Met asfalt gemarkeerde plaatsen met elektriciteit, vers water bij de loosplaats en toilet om te legen (we gebruikten onze emmer om te spoelen, omdat het water bij het legen van het toilet niet werkte). Rustig 's nachts, bakkerij en bar/restaurant aan de overkant. Populair, 's avonds vol, netjes en ideaal voor een tussenstop op weg naar Kroatië/Italië.

cjt-van-den-Berg

jun 2025

Mooi en zeer netjes, er kunnen 8 campers staan. Alle voorzieningen zijn aanwezig, maar sommige buiten werking! alleen grijs water lozen, wc ledigen en elektriciteit. Geen water , slagboom en betaal automaat werkt ook niet! Dus gratis gestaan. Maar prima plek voor op doorreis!

Industrijska ulica

6240, Kozina, Slovenië

Nieuwe mooi aangelegde camperplaats - speeltuintje - in centrum

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!