Kamp Polovnik

• Stroom

Ru&Ki

sep 2025

fijne camping op goede locatie. als in de middag de receptie gesloten is dan mag je een plek uitzoeken en na 17 uur inchecken. net sanitair. modderige plek als minpuntje. 5 minuten lopen naar het dorpje.

HenriB

sep 2025

Ruime camping met grote plaatsen, maar wel erg modderig. Wij zijn onder de bomen nabij de loosput gaan staan, daar was het voor onze zware camper nog het beste te doen. Verder alleen maar positieve punten: zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaren, super net en schoon sanitair, restaurant naast de deur en volop activiteiten als wandelen, raften en kajakken in de buurt. De waterval is met de bus (€4) goed te bereiken, en wandelend terug.

zwartjes

sep 2025

Prima camping om een paar dagen te staan, goed sanitair. Naast de camping is een fijn restaurant, we hebben er lekker gegeten, en achter de camping een zeer goede pizzeria. op loopafstand van Bovec en van de Soča rivier. ook met een hond perfecte uitlaat mogelijkheden

Ledina 8

5230, Bovec, Slovenië

Sitecode: 20186

camping aan de rand van het Triglav Nationaal Park - vlak en goed beschaduwd - centrum 1km

1 apr t/m 15 okt

ACSI - Campingcard