@zwartjes
- 2011
Sitecode: 19659
Deze camping heeft alle voorzieningen op Europees niveau. het restaurant heeft voldoende keuze wij werden bovendien getrakteerd op Marokkaanse live muziek van de eigenaar en zijn maatje. Mooi zwembadje en prachtig verblijf. je kunt er ook kamers huren. goed naar ons zin gehad. Marian en Hans
Sitecode: 19741
Mooie camping in de stad. voorzieningen op Europees niveau met Marokkaans accent. Zeer gastvrij ontvangen met thee en koekjes. we hebben heerlijk rondgelopen in de Marokkaanse wijk achter de camping, leuke winkeltjes en alles is te verkrijgen. Omar eigenaar camping is tevens gids en heeft ons per fiets door de Palmerie gegidst. vervolgens gaf hij een rondleiding door een zeer oude Ksar aldaar, zeer indrukwekkend en cultureel bijgeschoold. H&M
wij vinden deze camping een van de betere in Marokko. hartelijk ontvangst en een evenzo afscheid. Alle voorzieningen op prima Niveau en je kunt er heerlijk eten. ook het zwembadje is een verfrissende aanrader. de exploitant Omar is zeer betrokken en ook Jousouf is erg gastvrij. leuke mensen op prima camping.
mooie plek met prachtig uitzicht rondom. Schoon sanitair, zeer hartelijk welkom door lieve familie eigenaren. lozen grijs en zwart water. we hebben daar een heerlijk tajine gegeten. zeer rustig gelegen en op loopafstand van het dorp. Marian en Hans
prachtige plek om te overnachten. We stonden met 10 campers. zeker mooie plek voor als je naar of van de boot komt. de CP heeft goede voorzieningen heerlijke warme douches. Eten in het restaurant is voortreffelijk. de CP is tevens een hotel en heeft 3 prachtige zwembaden. Er is een winkeltje voor eerste behoeften en je kunt gas kopen of ruilen. de ondergrond is beton. Marian en Hans
op deze CP 2 nachten verbleven. Mooie plek tussen de heuvels op grint. alle voorzieningen aanwezig. in de omgeving zijn mooie wandelingen te maken op loop afstand van centrum en redelijk dicht bij Lorca en zijn grote winkelcentra’s. Aardige Nederlandse eigenaren. broodservice aanwezig. er is wifi en je kunt je wasje draaien en drogen. Goed en aangenaam verblijf. Marian en Hans.
Sitecode: 91992
Mooie cp in opbouw. Douche en wc aanwezig. Stroom alleen overdag. gelegen vlak bij leuk dorpje. vanuit de CP kun je mooi wandelen in de omgeving. Broodservice aanwezig. Wij waren tevreden. Marian en Hans.
8 gratis prachtige camperplaaatsen. De voorzieningen lozen zwart en grijs water en water gratis om de hoek. Nabij Carrefour winkel. Op loopafstand van het oude centrum met veel leuke winkels en terrasjes en een prachtige Abdij. voor ons een om te onthouden. ook bij de Carrefour wordt indien het hier vol is druk overnacht. Marian en Hans
Fijne plek om te staan, bij de rivier en het plaatsje. Bakker en restaurant in de buurt en mooi om te wandelen langs de Neckar. de plaatsen zijn erg ruim.
leuke plek om vlak bij het Olympisch stadion te gaan staan. prachtige uitvalsbasis om te fietsen naar Pedrasso en of Mouline di Fiemma. Mooie vergezichten. stroompalen zijn defect. grijs water lozen perfect, water innemen perfect. zwart water moet je in de grijswaterafvoer gooien, de feitelijke is verstopt. helaas geen vuilnisbakken wat zeer ergelijk is, bij meer aanbod wordt het een puinhoop. je staat erg rustig. winkel op 1 km. Hans en Marian.
Fijne camping met erg goed, verwarmd, sanitair. Prima uitvalsbasis voor Venetië, maar niet met de fiets. Wij hebben dat vandaag geprobeerd, maar waren steeds de fietspaden kwijt en kwamen op erg drukke wegen terecht. Bovendien kost de fietsenstalling 10 euro per fiets en voor 3 euro kun je retour met de bus naar de stad.
mooie kleine cp vlak bij het centrum van de stad. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en gratis. Douche, wc, afwas mogelijkheden. je kunt je was doen en ook drogen, je hebt stroom en zwart en grijs water kan worden geloosd. Ook water kun je innemen. al bij al geheel compleet voor 20 euro, die de beheerder om 21.00 uur komt ophalen. Aanrader om te verblijven.
prachtig CP in de rust van de bergen. heeft alle voorzieningen behalve een douche . stroom in clusief , wij betaalden 20 euro per dag met daarbij 2,50 pp toeristen belasting. op prima fiets afstand van meer van Bohinje. wij liepen er de vlakbij gelegen Kortia Mostnice. prachtige wandeling. kortom een aanrader om te staan
mooie plek om Ljubljana te bezoeken met de fiets of te voet. cp heeft alleen afvalbakken. van de autobaan dichtbij hebben we geen last gehad. Marian en Hans Zwartjes
Wij parkeerden, en sliepen, aan de overkant van de weg voor 20 euro per nacht. Geen voorzieningen, alleen afvalbakken. Prima voor een nacht, wel wat verkeersoverlast.
Sitecode: 82031
Prachtige CP tussen de druivenranken bij een groot wijnbedrijf. We hebben genoten van de wijnproeverij met heerlijke hapjes, maaltijd waardig. Hele goede wifi, goed sanitair en inclusief stroom. we hebben 3 heerlijke dagen gehad, volop te fietsen en te wandelen in dit trotse wijn gebied. Aanrader om te staan en kan ook met caravan of tent.
Prima, rustige plek om te slapen en de stad te bezoeken.
Sitecode: 20186
Prima camping om een paar dagen te staan, goed sanitair. Naast de camping is een fijn restaurant, we hebben er lekker gegeten, en achter de camping een zeer goede pizzeria. op loopafstand van Bovec en van de Soča rivier. ook met een hond perfecte uitlaat mogelijkheden
Prima plek voor een overnachting op een parkeerplaats bij de ingang van een politie parkeergarage. Geen campergedrag toegestaan, maar dat is logisch. Geen vuilcontainer
terrassen camperplaats waar we schrokken van de prijs. eenvoudige incheck en de CP heeft zeer luxe voorzieningen. super wifi, en fijne douches. maar het is de prijs wel waard. prachtige omgeving om de wandelen of te fietsen een aanrader om te staan ondanks de prijs. Marian en Hans Zwartjes.
Helaas mag je hier niet meer overnachten, Max 90 minuten parkeren voor de boodschappen.
hele fijne camping, mooie grasplaatsen met voldoende ruimte. sanitair weliswaar gedateerd maar goed te gebruiken, fijne douche en goed warm water ook voor de afwas.
mooie camperplaats voorzien van alle voorzieningen. goede wandelmogelijkheden en wij hebben een gedeelte van via Verde gefietst, prachtig. een aanrader om te gaan staan. Marian en Hans Zwartjes
prachtig gelegen camping met alle voorzieningen. ruime wandelomgeving. marian en hans
Heerlijke plek om te vertoeven. Carlo is nog maar 4 maanden bezig, maar heeft er al een gezellige plek van gemaakt. En heb je problemen, of wil je aanpassingen aan je camper, Carlo heeft er licht een oplossing voor.
Sitecode: 71979
leuke kleine Cp in privé beheer. Water, douche en wc, chemische toilet afvoer. alle noodzakelijke zaken bij de hand. kippen lopen in eigen ren evenals de hondjes van de eigenaar. mooi uitzicht over de vallei. kippen lopen zeker niet los zoals in eerdere berichten beschreven. rustige plaats Marian en Hans .
prachtige en rustige cp. We hebben fijn een wandeling gemaakt van 5 km. zeer rustige nacht. hele fijne cp op mooie rijafstand van Nederland ( Escharen) Hans en Marian
Erg rustig plekje nabij de kerk, geen last van de kerkklokken gehad. Gratis water en lozen grijs en zwart water.
16 oktober gesloten
Prachtig plekje bij rivier en parkje, rustig en fijn met hond.
Wij zijn doorgereden, vonden het erg onrustig met de vrachtwagens op de parkeerplaats. En de menukaart buiten was aardig aan de prijs.
Een mistroostige plaats, niks gezelligs aan en erg stoffig door voorbijrijdend verkeer. stroom doet het niet, een loosplaats voor grijs of zwart water hebben we niet gevonden. Voor ons geen plek om terug te komen. Jammer dat de andere plek bij de arena gesloten is voor campers.l en we zijn ook nog naar Erra gereden, maar zoals onze navigatie de weg wees, ook geen succes. Een onverhard wasbord waar je over moest.
Mooie plek nabij sporthal. volop wandel en fiets mogelijkheden. voorzieningen alleen beschikbaar als men 7 euro betaald bij het cafetaria naast sporthal. Men krijgt dan een sleutel mee. De beheerder zorgt er niet voor dat de afvalcontainer wordt geleegd, dus veel rommel op de voorzieningenplek en beestjes die dit komen opeten etc etc. Jammer container kan beter aan de weg staan opdat die ook geleegd wordt door vuilophaaldienst. Aandachtspunt!!
Prima plek om het stadje te bezoeken, wat ons wat tegenviel. We hebben niet overnacht, maar daar lijkt deze plek ook geschikt voor. in een eerdere review stond een wat steile toegangsweg, maar dat valt reuze mee.
Wij vonden dit een heerlijke rustige camping. Twee schatten van beheerders, die altijd wilden helpen. Een heerlijk zwembad om af te koelen met ligbedden. mooie grote plaatsen en goed sanitair. Alle voorzieningen aanwezig en op verzoek wast Heller de was die je kunt ophangen op mooie waslijnen. prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. wij gaan een volgende keer weer. Hans Marian Zwartjes.
Prachtige rustige camperplaats een van weinige in de verre omgeving. De eigenaar Joachim is zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je voor een gesloten poort komt even claxonneren en er komt iemand. Mooie wandel omgeving. Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van wc en douche. CP wordt verder doorontwikkeld. Eigenaar spreekt Duits en Engels, woont al 30 jaar daar en kan veel informatie geven. Marian en Hans Zwartjes.
Sitecode: 19523
Prima plek om te staan, nu erg rustig, vanwege de ramadan? Douches zijn een van de beste tot nu toe in Marokko, groot, goed warm water en hoge waterdruk. Toiletten ook prima, met papier en zeep. Vriendelijke ontvangst en goed gegeten, couscous, met soep vooraf en fruit na.
Sitecode: 20627
Erg fijne camping aan het strand. Prima sanitair, wordt ook goed schoongemaakt. Kleine supermarkt, hele dag door vers brood. niet de navigatie volgen, maar de borden. Het lijkt of je het strand oprijdt, maar plots is daar de camping.
mooie plek om rustig te overnachten. Voor de hond ideaal. op loopafstand van Figueres en het eigen dorp. Bakker in centrum van het dorp. Marian en Hans Zwartjes
prima camperplaats met alle voorzieningen. Eigenaar is zeer behulpzaam en heeft hart voor zijn zaak. Aanrader om te blijven voor enkele dagen. Wel op Goolemaps of Campercontact navigeren. wij komen terug. Marian en Hans Zwartjes
Sitecode: 72035
Camperplaats is prachtig, douches, wc’s, water en mogelijkheid tot lozen. lozen zwart en vuil water in aparte afvoerputje in het gras. Je kunt er niet oprijden maar handmatig lozen. Ligging is prima aan de Schelde ( fietsen wandelen) wel aan doorgaande weg maar daar hadden we geen last van. Complimenten voor de gemeente de plaats wordt gratis aangeboden. Hans en Marian
Geen bijzondere plek maar bij aankomst blijken er 2 campers en 1 caravan te staan. Deze zijn vermoedelijk van buurtbewoners, onbewoond maar wel aan de gratis stroom. Er is feitelijk geen plek meer dus maar op de parkeerplaats toch overnacht. De pizza’s zijn idd heerlijk aanrader. Hans en Marian
De plek is prima, boven de rivier en erg dichtbij het dorp. De wc kun je legen, grijswater en stroom, voor 10 euro. via de website van e-Park kun je registreren. Dat ging bij ons prima, hoewel het woord typen dat je geen computer bent, moesten we een aantal keren herhalen. maar dat lukte uiteindelijk, maar betalen is niet gelukt via MasterCard. Wij zijn op de parkeerplaats naast de camperplaats gaan staan.
prachtige locatie op verharde ondergrond, camping gedrag wordt gedoogd. stroom, water, zwart en grijs water afvoer. alles voor 5 euro. toegangsweg is goed te berijden. Klein en rustig middeleeuws stadje. Marian en Hans Zwartjes
camperplaats is een betaalde parkeerplaats waar je kunt overnachten en kost 20 euro. we vonden het erg duur maar er is geen betere in de buurt. je kunt verder op voor niets staan maar dan raast de hele avond verkeer aan je voorbij. nu stonden we direct bij alle strandtenten in het centrum dat had wel wat voor 1 nacht. 2400 uur was het aardig stil aan het worden. verder geen voorzieningen. we hebben ondanks alles goed geslapen.
Het is een redelijke plek, wij hebben hier overnacht, maar inderdaad tot laat in de avond verkeer langs de camper. De plek bij het klooster, ongeveer 1 km verder, is veel mooier, met een restaurant erbij. Wij zouden niet meer op deze plek gaan staan
Sitecode: 22099
weer even aangegaan op deze locatie. we hadden een fles gas ( Duitse fles) nodig. deze werd prompt omgeruild voor volle fles. fijn kunnen we weer vooruit met vrij staan 😀Prima service en overnachten mogelijk met alle voorzieningen. goede zaak
prachtige locatie direct aan strand. Laatste km onverharde weg maar goed te rijden. Geen voorzieningen en in volle zon. Geen schaduw. In naast gelegen bar zijn drankjes erg duur. Zee is na 1,5 meter direct 2 meter diep maar heerlijk zandondergrond. Marian en Hans Zwartjes
prima camping, prima sanitair, zeer aardige beheerders en lekker zwembad. zee is direct toegankelijk we stonden onder een groen doek en dat was prettig gezien de warmte. Stadje op loop afstand we stonden voor 17,50 een aardig goedkope prijs
We stonden voor 7 euro alleen. weg langs camperplaats was druk en we stonden ook in de loop van nabijgelegen terrassen . Dus nacht was kort want in de ochtend in 0600 kwam er weer verkeer. toilet kon worden gebruikt bij terras wat erg schoon was. vanuit camper kon je aan strand zwemmen prima plek, stad had niet veel om het lijf. leuk voor een nacht. Hans en Marian Zwartjes
Rustige plek op de parkeerplaats bij het restaurant. Erg aardige eigenaar en heerlijk gegeten voor weinig geld.
Fijne camping, prima ligging om het oude Mystras te bezoeken. Goed sanitair en heet water voor de afwas. Geen geaccepteerde kortingskaarten, wij betaalden voor 2 nachten € 57,60, camper met 2 personen.
Volgens de borden is het strikt verboden te overnachten. Wij hebben er wel een nachtje gestaan, want er is ook niks in de buurt waar je heen kunt, en dat is goed gegaan. Goedkoop in de taverne gegeten, maar dat was niet bijzonder.
Super camperplek. Wij wilden 2 nachten blijven, maar het werden er 4. Sanitair is verouderd, maar schoon. Een zeer vriendelijke eigenaar en je kunt hier heerlijk eten. Iedere dag vers brood. Oud Korinthos op loopafstand, 600 m, met een levendig centrum en een kleine supermarkt. een groot winkelcentrum op ong 3 km afstand, goed te fietsen. Het kasteel is op 4,5 km afstand, constant klimmen, maar goed te doen.
Dure plek voor nachtje slapen met stroom, wc, grijs en zwart water. wel bewaakt maar kost 25 euro. na 1 nacht doorgereden naar Biscegli ACSI camping 18 euro Marian en Hans Zwartjes
mooie plek met prachtig uitzicht, in de avond en overdag. Helaas geen voorzieningen. we stonden met twee campers onder de bescherming van Sint Benedictus, dus veilig. het klooster hebben we de volgende ochtend bezocht, de kerk is een aanrader. Marian en Hans Zwartjes
Uitstekende plek nabij centrum met prachtig uitzicht. voor 5 euro per 24 uur, inclusief zwart en grijs water, toilet en stroom en water. nabij centrum van Monte Falco. Alle winkels dichtbij en ook bodegas. zeer rustig gelegen harde ondergrond vlak Marian en Hans Zwartjes
prachtig locatie voor 14 euro per nacht, inclusief douches, wc, zwart en grijs water. plaats voor 45 campers alles wordt digitaal geregeld. Het ligt bij een prachtig plaatsje volop restaurants en bars. met de Pasen is het zeer druk. Goed naar onze zin gehad en prachtig fietsen naar Peschiera del Garda
Rustige plek voor een nachtje, maar ook niet meer dan dat. Het centrum is dichtbij, en mooi, maar sfeerloos. Op de camperplaats staan veel campers gestald, wat niet gezellig is. Wij hebben prima geslapen, maar komen hier niet meer terug, hebben geen onveilig gevoel gehad. Er is wel een fietsverhuur op de camperplaats, zie foto.
alle voorzieningen aanwezig. prima overnachtingsmogelijkheden. Bij aankomst plekje kiezen waar geen rood bordje op hangt. daarna nummer aanmelden bij sportstudio aan de overkant. prima wandel en fiets mogelijkheden. lidle, Aldi en Edeka vlak bij en meerdere andere leuke winkels. altstad op 1,5 km Hans en Marian Zwartjes
Een prima plek om te overnachten, zonder voorzieningen. Aan de rand van een park bij het riviertje de Kocher. Via het park een prachtige wandeling naar het schilderachtige stadje, ong 1.5 km. Terrassen voldoende, maar toen wij er waren was het koud, terrassen dicht. en de wandeling naar Gross Comburg is ook de moeite waard, dit slot zie je liggen vanaf de camperplaats.
Mooie rustige camperplaats, aan het spoor, maar geen trein gezien of gehoord. Rustig dorp maar alles aanwezig. ReWe op loopafstand.
mooie locatie direct aan zee. we staan met ongeveer 30 campers. Zeer rustig. het plaatsje lijkt uitgestorven. in nabijheid een te gebruiken wc. bar restaurant aanwezig en in het dorpje ook nog enkele terrassen. mooie plek om enkele dagen te verblijven.
perfecte locatie voor bezoek centrum Jerez, met bus of fiets. Alle voorzieningen aanwezig en in perfecte staat. welkom van eigenaar met glaasje sherry. Kom je nog iets te kort in je camper, in het bedrijf is van alles te koop op campergebied. als we in de buurt zijn gaan we weer terug. Marian en Hans Zwartjes
Prachtige plek dichtbij het gezellige centrum. Lekker rustig en heerlijk gegeten dichtbij de camperplaats.
Prachtige plek met mooi uitzicht. Alle voorzieningen aanwezig, ook toilet en warme douches. we stonden met 4 campers en de andere 3 namen zelfs stroom af uit het toiletgebouw. Goede gratis WiFi. de zwembadpomp was nu niet aan, dus geen idee hoeveel herrie die maakt.
zoals anderen al zeiden, jammer dat er geen wc of douches zijn. wij vinden het een top camperplaats. wc heb je zelf en eventueel douche ook. in ons geval heerlijk koud afgedoucht bij de strandopgang waar ook wc’s beschikbaar zijn. strand is fantastisch ten je kunt er een heerlijke hap eten. wat ons betreft volgend keer weer Marian en Hans Zwartjes
Prima rustige plek, wel wat verkeer maar geen last gehad. Helaas hadden we eten gekocht, anders zeker in restaurant gegeten, zag er prima uit
Mooi aangelegd terrein, zeer vriendelijke uitbater. Mooie plek van de omgeving per fiets of te voet te ontdekken. Prachtig wijds uitzicht.
Mooie rustige plek voor nacht te overnachten
Mooie CP, alleen 11,10 euro voor alleen staan is toch wel vreemd. Geen voorzieningen. Wel genoten van vele voorbijgaande schepen op de Rijn.
Sitecode: 1985
Mooie lokatie op oud camping terrein. Wc en warme douche inbegrepen, accommodatie is wel gedateerd, maar voldoet. Op maandag en dinsdag zijn er geen pizza’s te verkrijgen. Winkel op loopafstand.
Nieuw aangelegd terrein met mooie plaatsen aan het haventje. Nu nog geen voorzieningen. Op loopafstand van centrum wat enigszins gedateerd aan doet. Prima plek om vlak bij de N 77 te overnachten.
Prachtig met oogstrelend uitzicht op meertje annex park en ruïne van kasteeltje. Prachtig aangelegd met aansluitende toegang tot park. Mooie aangelegde plantenborders met houten looppad door moeras aandoend gedeelte van dat park. Fantastisch dorpje vol gerestaureerde panden aangekleed met weelderige bloempartijen. Restaurant en bakker in het centrum. Prachtige rustieke omgeving.
Mooie rustige plaats voor doorreis. Je staat langs het rustig kabbelende riviertje de Somme op loopafstand van het rustige dorpje. Mooi idyllisch plekje.
Een hele rustige plek op loopafstand van het dorpje ( 500 ) meter. Geen voorzieningen. Leuk Voerens dorpje met leuke terrasjes en eetgelegenheden, aanrader voor doorreis
Prima en rustige overnachtings CP. Verharde ondergrond tegen bosrand, 500 meter van centrum. Hans en Marian
Geweldige plek dichtbij het mooie plaatsje Orchid. Zeer vriendelijke eigenaar, prima wc’s. Jammer dat de douches nog niet klaar zijn, maar daar wordt aan gewerkt. Als wij daar weer in de buurt zijn, komen we zeker terug. Via de boulevard prikactie wandelen of fietsen naar Orchid
Prachtige met nieuwe voorzieningen aangelegde camping met schaduw, goede wivi, Prima camping tussen de bomen aan zee met eigen strandje met ligbedden en parasols. Hans en Marian
In de app staat vermeld dat de camping gesloten is. Nu zijn we hier 22/5/2019 en de camping is gewoon geopend. Zeer vriendelijke eigenaren
Mooie rustige camping met broedende bijeneters. Sanitair prima en lieve gastvrije eigenaren.
Prachtige en rustige plek geen voorzieningen maar dat is niet erg. Geweldig genoten van de rust we stonden met 5 andere bofkonten Hans en Marian
Prima camperplaats om Kerstmarkten of überhaupt Keulen te bezoeken. Rustig gelegen ondanks vliegverkeer.Zeker zijn van plaats advies reserveer. Wij kwamen op donderdag nagenoeg vol en het bleef vol. Vrij zat vol. Hans en Marian
Mooie rustige plek dicht bij de Niers en centrum van Gennep. Geen voorzieningen er zijn slechts 5 plekken en geen 10 zoals de camper app vermeld. Je betaalt 5,50 voor nachtelijk parkeren terwijl personenauto's er gratis staan. Vreemd beleid.
Prima CP, nette voorzieningen zoals wc, water. Nu 26/9 een tiental campers, rustig. Mooi centrum met kasteel voldoende restaurants loopafstand. Baker op 500 meter
Mooie rustige camperplaats, dicht bij centrum. Goed geslapen geen nachtelijke activiteiten ondanks middel eeuws stadsfeest
Prachtige leuke plek. Je kunt in ons geval, lekker buiten zitten eten en drinken. We stonden samen met 5 andere Fransen. Mooie rustige plek aan het water. 👍
Perfecte rustige plaats, aanrader
Mooie CP, dicht bij sauna, prima om te bezoeken; nadeel: wat gedateerd, je kunt niet pinnen, alles cash. Opvallend veel mannen alleen of met andere mannen. Gelsenkirchen (ook te lopen) en Essen prima met de tram te bezoeken.
Prima rustige plek vlak bij klein dorpje. Vers brood en levensmiddelen op 200 meter. Zie foto.
Tot onze spijt bestaat de officiële camperplaats niet meer. Wel een grote parkeerplaats maar geen campervakken meer. Men heeft het opnieuw ingericht. Mooi dat onze vorige camper de plaats nog mocht vertegenwoordigen op deze site NKC.
Prima plekje met basis voorzieningen.
Lekker rustige plek om morgenvroeg bij Obelink te zijn.
Heerlijk genoten van de rust op deze camping. Prachtig sanitair, goed schoon en een mooi zwembad. Zeer ruime plekken. Wij komen hier zeker nog terug. Geen vers brood 's ochtends, maar dat gaat mogelijk veranderen. Bakker op 3 km afstand.