Camping Moongarden

Geclaimd door eigenaar

HenriB

sep 2025

Wij zochten een plek om even tot rust tekomen, nou, heelijk wandelen met bijna altijd wel een of meerdere reeën die je tegenkomt. Ook heerlijk fietsen, in verschillendel richtingen, o.a. naar Holloko in Hongarije. En dan thuiskomen met een duik(je) in het zwembad en lekker verwend worden door het eten van Esther en Fred. heeerlijk! Fred heeft nog gezorgd dat we de F1 van Italië in de buitenkeuken konden kijken, super en gezellig.

Candycamper

sep 2025

mooie en rustige Camping. geweldig uitzicht. Zeer sympathieke gastheer en gastvrouw. We hebben hier heerlijk een door Fred en Esther gemaakte maaltijd gehad. Er zijn winkels aan de Slowaakse en Hongaarse kant. Allemaal ook bereikbaar op de fiets. We komen hier zeker nog een keer terug.

Steenbok22

jul 2025

gastvrije ontvangst; je mag plukken in de groente- en kruidentuin. schoon sanitair; aan uitbreiding wordt gewerkt. Fred en Esther willen voor je koken (€ 7 p.p.) op basis van een kleine menukaart. gezellig ingericht terrein. Aanrader!

pet'ov 35

991 06, Kováčovce, Slowakije

Kleinschalige camping - gebruik GPS-coordinaten - ideale plek voor mensen die houden van rust, wandelen, fietsen en vissen - diverse restaurants en winkels 4km - rivier Ipel 50m vormt de grens met Hongarije - openbaar vervoer 500m - centrum 4,5km

1 sep t/m 20 okt

1 jul t/m 31 aug