@Steenbok22
- 2022
Een beetje rommelige camping met een nieuw schoon toiletgebouw. Douchen is € 2 voor 3 min. Prima als doorreisplek.
Zeer rustige kleinschalige camping met alle voorzieningen. Schoon sanitair gebouw. Je krijgt een plek toegewezen. Elke plek heeft een water- en stroomtoevoer. Er kunnen alleen pizza’s besteld worden en er is een klein winkeltje.
camping opgedeeld in deel vaste staanplaatsen (netjes) en meerdere veldjes om te staan. je krijgt een plek toegewezen. je krijgt een muntje mee om in een afwasmachine de vaat te doen in 5 min. vanuit duurzaamheid. grote plekken. Eenvoudig restaurantje aanwezig.
Prima plek, eenvoudig restaurantje waar je wel vooraf dient te reserveren. toen wij er waren was elke plek bezet. niet alle plekken zijn ruim. wij betaalden voor 1 nacht camper, 2 pers. en stroom € 44.
Eens met reviews van 2025 en 2024. aanvulling: geen aankomst mogelijk op zondag en op maandag zijn de omliggende restaurants gesloten.
we hebben op de gok de camping bezocht om er voor 2 dagen te gaan staan. bij aankomst vonden wij het er erg druk. de camper voor ons kreeg een plek direct bij de ingang. niet wat wij voor ogen hebben. zijn weer verder gereden naar een volgende camping.
Sitecode: 52080
tsja…. wat zal ik zeggen. Desolate bedoeling, oud, vervallen en slecht onderhouden terrein met rommelige hutjes. Die ene ster is voor het sanitair en het feit dat de supermarkt tegenover de camping zit. Check in via een belletje met de campingbaas die de volgende ochtend de centjes komt innen en snel weer verdwijnt.
Leuke camping op loopafstand naar het centrum. Sanitair netjes, schoon en modern. Entree via telefoontje, code. Restaurantje bij de ingang. Alles niks mis mee. Maar: auto’s, vrachtauto’s, motoren ( de hele nacht door) grasmaaiers, bosmaaiers ( vanaf 07.00 uur). Ik wist niet dat er zoveel lawaai kon zijn. Afrader wat ons betreft.
prima camperplek; nieuw schoon sanitairgebouw; je mag zelf je plek zoeken; vriendelijke ontvangst; spreken Engels en Duits. Meertje met zandstrand en eenvoudig restaurantje op loopafstand (2 min).
gastvrije ontvangst; je mag plukken in de groente- en kruidentuin. schoon sanitair; aan uitbreiding wordt gewerkt. Fred en Esther willen voor je koken (€ 7 p.p.) op basis van een kleine menukaart. gezellig ingericht terrein. Aanrader!