ATC Nitrianske Rudno S.R.O.

• Stroom

wij vonden het hier echt vreselijk. keiharde muziek van 3 kanten door elkaar heen, kermis op de camping. de douche was ijskoud en heel erg vies incl een paar spinnen. chemisch toilet kon je ernaast legen dus in die geur sta je te douchen ;) wij betaalden 35 euro excl stroom voor 1 nacht. nu snappen we wel waarom de camping zo leeg is. echt niet aan te raden!! het eten naast de camping (kebab, hamburger, salade) was wel prima.

Marion&Louis

jun 2024

Het sanitair is echt uit de koude oorlog . zie foto’s wij betaalden hier 83€ incl elektra die is 8€ per dag , dus dat hebben we niet gedaan . en kregen 16€ terug. er stond op de camping ook een soort kermis , daaromheen het terrein kapotgereden . aan het water is het heerlijk maar veel geluidsoverlast van de sound blasters, wij komen hier echt nooit meer .

ROOTER

jul 2023

Eind juni hier een nachtje gestaan. We betaalden 18,00 voor 2 personen zonder elektra. Overal stond en lag vuilnis. Jongeren crossen met auto's over terrein. Receptie was niet bemand en via restaurant kwam er iemand die alleen slowaaks sprak. De prijs kon ze zeggen, verder geen uitleg en handgebaar zoek maar een plek. Toiletgebouw is oud en algemene ruimte met her en der een gordijn. Dat is niet erg maar dat het smerig was en stonk was minder.

Hlavná

972 26, Nitrianske Rudno, Slowakije

gelegen aan een meer/recreatieplas - terrassencamping zonder schaduw - snackbar, pizzeria en restaurant - broodservice

1 jun t/m 1 okt