@Roelf-en-Anneke
- 1986
wij vonden het hier echt vreselijk. keiharde muziek van 3 kanten door elkaar heen, kermis op de camping. de douche was ijskoud en heel erg vies incl een paar spinnen. chemisch toilet kon je ernaast legen dus in die geur sta je te douchen ;) wij betaalden 35 euro excl stroom voor 1 nacht. nu snappen we wel waarom de camping zo leeg is. echt niet aan te raden!! het eten naast de camping (kebab, hamburger, salade) was wel prima.
camping aan het water. wij waren 610 kwijt voor 1 nacht. het water is ondiep in een groot gedeelte van het meer, daardoor wel warm. het is een soort hippie terrein. vanaf einde middag harde reggae muziek met dj, wel gezellig sfeertje. veel mensen die een blowtje en drankje doen (tot 1 uur s nachts). het eten is echt heerlijk! het is een erg drukke camping met veel kinderen. prachtige speelplek. super schoon sanitair voor Tsjechische begrippen.
Wij hadden een heerlijk plekje aan het meer. Wel inderdaad een beetje hutjemutje camping omdat er geen vaste plekken zijn. Bij de receptie sprak de vrouw Nederlands en er zijn ook veel Nederlanders op deze camping. Wij betalen met 2 kinderen en onze camper 34 euro per nacht waarvan 4 euro voor het douchen is. Het sanitair is erg verouderd en je moet je eigen wc papier meenemen naar de wc.
wij waren hier op een donderdag en hebben een hele fijne rustige nacht gehad. zeker een aanrader voor op doorreis. de kinderen hebben s avonds nog even op het strand gespeeld en je kunt er ook een leuk rondje lopen. er zit een tentje voor eten en drinken om de hoek.
Sitecode: 19778
fijne rustige plek, met mooie grote speeltuin die om 20.00u dicht gaat.
Hele fijne plek. Lekker rustig. Eenden/zwanen in de vijver, een na een stukje wandelpad een leuk beekje wat de kids heerlijk vonden.