parking aan de haven
Calle de Coches
04001, Almería, Spanje€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenzeer goed gelegen, dicht bij de stad en 6,55 € voor 24 uur dat we er waren op 9 juni 2022. geen service, videobewaking en omheind. Met dank aan de stad Almeria
Geen echte rustplaats maar een parkeerplaats. Om het te bereiken, hoeft u niet vanaf de ingang naar binnen te gaan voor de inschepingen, maar om de haven langs de parallelle weg tot het einde te flankeren. De parkeerplaats bevindt zich onder de blauwe toren. 6,65 euro voor 24 uur, erg handig om het stadscentrum te voet te bereiken.
lees meerNachtelijke storing. Van zaterdag tot zondag vanaf 4.00 uur luide muziek en luide gesprekken tot in de ochtend.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Calle de Coches
04001, Almería, Spanje36° 49' 55" N
2° 27' 58" W
-2.466
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak