Suspiro del Moro Cat.2

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Jannyvanburen

apr 2025

23/4/25 We werden door de volle camping in La Zubia door verwezen naar deze camping. Hij staat als gesloten op de app., naar was gewoon geopend. Sanitair echt niet van deze tijd, wel warm water en schoon en giede WiFi. Ontzettend vriendelijke, gastvrije behulpzame jongeman aan de receptie. Bus naar Granada stopt bij de ingang van de camping. Wel erg veel verkeerslawaai. We betaalde €23, met ACSI.

10DM-vollintegriert

feb 2025

Zeer vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. De locatie is ook ideaal voor motortochten. Het sanitair heeft een ouderwetse uitstraling, maar is wel erg schoon. Taxi naar Granada 20 minuten, 26€. In de zomer is er een mooi zwembad en restaurant net boven het plein, echt heel cool;)

EdithenRoy

okt 2024

Vriendelijk ontvangen en behulpzaam bij het last minute boeken van Alhambra. (de kaarten die we van te voren hadden geregeld, werden last minute gecancelled) Ruime plaatsen, enkele daarvan zelfs ok voor onze 8 m. camper. idd sanitair is aan vervanging toe, maar het water is heet en de deur kan op slot. Bus naar Granada is goed te doen. Vooraan hoor je de weg, achteraan is dat een stuk minder. Goed voor 2 of 3 dagen Granada / Alhambra.

Autovía Sierra Nevada-Costa Tropical

18630, Otura, Spanje

37° 4' 6" N 3° 39' 7" W

37.06845 -3.65207

openbaar vervoer bij de camping (0,03km) - inkoopmogelijkheid(3km) - broodjesservice - verkoop entreekaarten Alhambra

1 jul t/m 31 jul

NKC - NKC/CCI Card